Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#53521

dráma

Egy második világháborús veterán megszökik észak-írországi otthonából, és egy fáradságos, de inspiráló utazásra indul Franciaországba, hogy részt vegyen a normandiai... több»

#53522

thriller

Tobynak van egy küldetése. Épp most vesztette el az állását, de nem adja fel az álmát, hogy segítsen a bántalmazott és megmentett kutyákon. Ezért nonprofit szervezetet alapít, hogy... több»

#53525

musical

Zoey számára ez az első karácsony, amit nem az édesapjával tölt, ezért szeretne olyan varázslatos ünnepeket összehozni a családjának, ahogyan azt Mitch csinálta. több»

#53526

dráma

Sadik Ahmet, török orvos és politikus kiemelkedő munkát végzett a Görögország észak-keleti részén élő nyugat-trák törökök jogaiért és szabadságáért folytatott mozgalomban. A... több»

#53527

dráma

Egy zsidó-brit lányt Angliából Jeruzsálembe költöztetnek, hogy új életet kezdhessen, ami segíthet neki feldolgozni édesanyja halálát, de útközben találkozik egy palesztin lány... több»

#53528

Yvette Nicole Brown és más hírességek új kihívásokkal és akadályokkal néznek szembe néhány ikonikus Walt Disney World-helyszínen. több»

Relapse
#53529

NA Relapse  (2024)

horror

Instabil személyiségének és a közösségi média hatalmának köszönhetően Matt paranoiája egyre nő, és ezzel összekuszálja rehabilitációs programját. Egy titokzatos jelenlét kezd... több»

Rendező: Bret Easton Ellis

Szereplők: Joseph Quinn

#53530

NA Highway 1  (2021)

dráma

Anna szilveszteri partit tart Kaliforniában, ahol váratlanul feltűnik egy régi barát a középiskolából, Nina. A lány régi érzelmeket hoz felszínre Mariában. Az este folyamán... több»

Apostolod volt boldog magyar nemzet... – Szent Gellért
#53532

dokumentum

Műsorunkból megtudhatják hogyan került a San Giorgio kolostor apátja Szent István országába, hogyan lett Imre herceg nevelője, majd Csanád püspöke. Ő fogalmazta meg először a Napba... több»

High and Low
#53534

dráma | krimi

Akira Kurosawa 1963-as krimijének adaptációja. több»

Falstaff
#53535

NA Falstaff  (1985)

zenés

Verdi zseniális vígoperája és egyben élete utolsó műve Falstaff, a pénzéhes vén lovag híres történetét dolgozza fel. A XV. századi Angliában az elszegényedett Sir John Falstaff... több»

#53536

NA All for Her  (2021)

dráma

Egy nő végre teherbe esik, viszont halálos betegséggel diagnosztizálják, ezért a családjára kell támaszkodnia, hogy megmentse még meg nem született gyermekét. több»

#53537

misztikus

Goldy Berry vendéglátós újra összeáll Tom Schultz nyomozóval, amikor egy ingatlanügynököt meggyilkolnak. Miközben személyes és szakmai rivalizálásokat fedeznek fel, rájönnek, hogy... több»

#53538

dokumentum

A LuLaRoe cég története, amely kihasználta a szociális médiák hatalmát és különféle pszichológiai trükköket, hogy a lehető legnagyobb kereskedőtömeget bevonzzák üzleteikbe. több»

#53540

dokumentum

A Kárpátalján élő költő arról tesz tanúbizonyságot, hogy a szovjet világban folytatott küzdelmes élet dacára hogyan tud valaki egyszerre költő, író, politikus, presbiter,... több»

Rendező: Zsigmond Dezső