Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
#53601

thriller

Vera ráébred, hogy a menekült, akit le akar vadászni, valójában egy olyan ember, akit meg kell mentenie, hogy megoldja a vőlegénye, Tony halála körüli rejtélyt.

Rendező: Chabi Ibidon

#53602

NA The Hunted  (2023)

horror | thriller

Miután hajójuk felborul a Földközi-tengeren, egy csoport menekültet gazdag európaiak mentenek meg, akik menedéket kínálnak nekik egy idilli szigeten. A csoda azonban hamarosan... több»

Édenkertünk Írországban -Játék a tűzzel
#53603

romantikus

A Winter házba érkezik, John a hegedűművész, hogy feleségül kérje Dr. martin lányát, Marie-t. Azonban John rosszul lesz és összeesik. Dr. Winter diagnózisa alapján a fiatal férfinak... több»

Paul O'Grady és kutyái 2017 karácsonyán
#53604

dokumentum

Paul visszatér a Battersea-i kutya- és macskaotthonba, eltökélve, hogy visz hiányzó ünnepi hangulatot a kutyalakóknak. Igyekszik a lehető legjobb karácsonyi ajándékot adni a... több»

Magda naplója
#53605

dokumentum

Dvorszky Ferenc életrajzi filmje, Dvorszky Magda naplója alapján Dvorszky Ferenc életpályáját szinte sehol sem jegyzik, személyének történelmi jelentőségéről ezidáig csak a család... több»

Rendező: Berta Enikő

Rabszolga voltam
#53606

dokumentum

12-en élnek még Ceglédbercelen abból a több száz emberből, akiket 1945 januárjában a Szovjetunióba vittek egy 'kis munkára' vagyis malenkij robotra. A 'kis munkából' 3--5 évnyi... több»

Rendező: Hídvégi Igor

#53607

dokumentum | életrajzi

Gőzerővel zajlanak az Alisa című darab próbái, amelynek középpontjában Alisa Brunovna, az orosz színjátszás nagyasszonya áll. több»

#53608

romantikus

Harmonyt nem éppen tisztességes módszerekkel ráveszik, hogy csatlakozzon a karácsonyi kórushoz, amit volt barátja vezet. Mire elérkezik az ünnep, a szerelem is lassan kezd újra... több»

The Jinglebell Jubilee
#53609

romantikus

Egy városvezető gyermekkori barátja segítségét kéri városa karácsonyi jótékonysági rendezvényének rendbetételéhez, miközben a nő nekilát, hogy összehozza őt közeli... több»

Kádárok
#53610

NA Kádárok  (2023)

animáció | kaland | vígjáték

Bank of Dave
#53611

dráma | életrajzi | vígjáték

#53613

vígjáték

Egy párizsi házaspár és két gyermekük elhatározza, hogy új életet kezd, közel a természethet, ezért egy kis vidéki közösségbe költözik. Amikor azonban felfedezik, hogy új... több»

#53614

vígjáték

Megrendítő és humoros történetek az anyaságról, amelyek a társadalom legfontosabb kérdéseit feszegetik. több»

#53616

NA Niki  (2024)

életrajzi

A film Niki de Saint Phalle-t 23 éves korától mutatja be. A fiatal modell és feltörekvő színésznő kétéves kislányával, Laurával együtt menekül el az Egyesült Államokból az... több»

The Choral
#53620

NA The Choral  (2024)

Egy énekkar férfi tagjai bevonulnak az I. világháborúba, így az igényes Dr. Guthrie-nak kell tinédzsereket toboroznia. Együtt tapasztalják meg az éneklés örömét, miközben a fiatal... több»