Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53621

akció | thriller

Egy képzett kommandós (Jessica Alba) a különleges erőknél átveszi apja bárját, miután az hirtelen meghal, és hamarosan összetűzésbe kerül a szülővárosában garázdálkodó... több»

#53622

NA Syndabocken  (2023)

dráma

Dimman egy kétes üzletbe keveredik, és küzd, hogy a folyamatosan változó körülmények között a helyzet magaslatán maradjon. A film a hedonizmus világát drámával és akcióval... több»

#53623

horror

Egy doktornő és barátai a St. Joseph's Guesthouse-ban nyaralnak, nem is sejtve, hogy évszázadokkal korábban egy ártatlan ember feláldozásának helyszíne volt. Rájönnek, hogy... több»

#53627

NA Kelce  (2023)

dokumentum | sportfilm

#53628

dokumentum

A dokumentumfilm Malibu hihetetlen történetét követi nyomon, a Pacific Coast Highway történetét és azokat az embereket, akiket mindez a leginkább érintett. Megmutatja ennek a... több»

Rendező: Nic Davis

#53629

vígjáték

Hősünk Amerika legmenőbb tehetségkutatójának megnyeréséről álmodik, miután azonban a hírnév világában találja magát, az élete teljesen a feje tetejére áll.

#53634

NA La petite  (2023)

dráma

Amikor fia és fia élettársa autóbalesetben életét veszti, Josephnek el kell döntenie, hogyan legyen nagyapja a babának, akit egy vad, fiatal flamand béranya révén várnak. több»

#53635

NA Wren Lee  (2024)

akció | sci-fi

Rendező: Frank Vu

Szereplők: Gemita Samarra, Jane Douglas, Frank Vu

#53636

dráma | vígjáték

Marisa egy modern és kaotikus nagymama, aki unokáival, Edgarral és Roberttel él egy szerény házban, Cornellá de Llobregatban. több»

#53638

dráma | vígjáték

Dog és Mirales gyerekkori barátok. Egy dél-franciaországi kis faluban élnek, és napjaik nagy részét az utcán lógással töltik. Hogy elüsse az időt, Mirales a kelleténél többet... több»

#53640

családi | dráma | vígjáték

Rendező: McFloyd Nguyen

Szereplők: Hong Dao, Van Hong