Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
Aranycipellő
#53621

dokumentum

A miskolci Nyitott Ajtó Baptista Iskola halmozottan hátrányos helyzetű diákjainak Horváth Gyula birkózó edző naponta tart foglalkozásokat, versenyekre viszi a gyerekeket, a családokat... több»

#53622

dokumentum

A média által vérszomjas, kegyetlen ragadozókként beállított cápáknak van egy alig ismert arca: a zord külső alatt törékeny és érzékeny – sőt, olykor kifejezetten esetlen –... több»

#53623

dokumentum

A Trappist-1 csillagrendszer 40 fényévvel Napunk mögött fekszik. Hét Föld-szerű bolygónak ad otthont, és az egyiken lehet, hogy van élet. Az elsöprő sorozat utazásra viszi a nézőket... több»

#53624

NA Blaze  (2022)

dráma

Miután véletlenül szemtanúja lett egy erőszakos bűncselekménynek, egy fiatal lány kataton állapotba kerül a sokktól, és próbálja értelmezni a látottakat, végül saját... több»

#53626

dokumentum

Justin Rowlatt egy éve a megvadult időjárást vizsgálja, megtudja, hogy az őrült események egyre inkább mindennapossá válnak, és emberek millióinak életét változtatják meg. Egy... több»

#53627

dokumentum

Hans Hedrich igazi transzilván: édesapja szász, édesanyja magyar. Ám nem csupán származása, tevékenysége is igazi erdélyivé teszi. Családja Romániában élte át a 1989-es... több»

Rendező: Szabó Attila

#53628

A sorozatban egy különleges csapattal ismerkedhetünk meg, amelyik amerikai őslakosokból, cowboyokból és lótenyésztőkből áll és amelyik egy célt tart szeme előtt - megmenteni a helyi... több»

Minden ízében egészség
#53629

dokumentum

Tadeusz Muller a génjeiben hordozza a főzés szeretetét. A végzettsége szerint pszichológus Tadeusz napi rendszerességgel talál ki és hoz létre különböző ételkoncepciókat. A... több»

#53630

misztikus | thriller

Egy számítógépes hacker behatol a Vatikán biztonsági rendszerébe, és névtelenül sürgős kérvényt küld a pápának. A jóképű Quart atyát, az egyház Külügyi Intézetének, a... több»

#53632

dokumentum

Srí Lanka alföldjeinek jelentős részét máig sűrű dzsungel borítja, így e trópusi táj ideális élőhelyül szolgál egy különleges nagymacska – és a zsákmányállatai –... több»

Xi Jinping gondolatai klasszikus idézetekkel
#53633

dokumentum

A Xi Jinping gondolatai klasszikus idézetekkel idegen nyelvű verziói a magyar közönséget érdeklő témákra koncentrál, amilyen például a közös meggazdagodás, a környezetbarát... több»

Imák, apokrif mámorok
#53634

dokumentum

Erdélyi Zsuzsa archaikus imádság gyűjtése. Erdélyi Zsuzsanna néprajzkutató gyermekkorában sokszor hallotta édesanyjától a következő mondatokat: „Nem azért vagy fiam a világon,... több»

Rendező: Halmy György

Az eltűnt Duna nyomában
#53635

dokumentum

Az „Életem a Duna” című dokumentumfilmje után az író-rendező ismét érzékeny és poétikus portrét készít a Duna rejtett zugairól. A film alkotója, a Duna szerelmese, Braňo... több»

Ahol az ég összeér a földdel
#53636

dokumentum

A dokumentumfilm egyszerre klasszikus és rendhagyó módon idézi fel a 2021-es esztendő kiemelkedő, történelmivé nőtt eseményének, az 52. Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus... több»

Új közjáték – Arlequin
#53638

Az Új Közjáték sorozat részeként a kísérleti filmetűdben Hamvas Béla: Arlequin című írása egy részletének filmes feldolgozását láthatjuk. több»

Hudson folyó – Vadon és felhőkarcolók közt kanyarogva
#53639

dokumentum

A Hudson folyó az Egyesült Államok nyugati partjának egyik ikonikus folyama. New York és a Hudson folyó világszerte közismert. A városról sok mindent tudunk, míg az azt átszelő Hudson... több»

#53640

vígjáték

A legjobb stand-uposok és feltörekvő sztárok a Netflix Is a Joke komédiafesztivál kiemelkedő pillanataiban a szexről, a szülői létről, a politikáról, a kicsinyességről és sok... több»