Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
#53741

családi | kaland

Egy kíváncsi kislánynak és apjának kell megfejtenie az Echoville kastély titkait, ahol a világ legaranyosabb szellemét, Ghostert tartották fogva 50 éven át. több»

#53743

dráma | romantikus

Claire egy tehetséges tehetségkutató, aki úgy érzi, újra fellobbant a szikra közte és barátja között, akit felkeres, hogy legyen családja hotelének és kaszinójának sztárja. A... több»

#53744

dokumentum

Nyugat-Afrika az utóbbi években a muszlim radikalizmus egyik fellegvárává vált. A régióban élő keresztényeknek egyre gyakrabban kell szembenézniük a gyilkos erőszakkal. Azbej... több»

Rendező: Agócs László

#53746

családi | romantikus | vígjáték

#53747

dokumentum

Az élet néha elég kiszámíthatatlan, és a természet gyakran kegyetlen szerető. Bár általában az alkalmazkodni képtelenek nem maradnak életben, időnként felbukkan néhány nagyon... több»

#53748

dráma

HBO Max

Fiatal lányok tűnnek el sorra egy kisvárosból a sivatagban. A rendőrség és az illetékesek nem foglalkoznak az üggyel. A családok kétségbeesetten próbálnak segítséget kérni,... több»

#53750

dokumentum

Disney+

Milyen az élet Skandinávia legészakibb, legérintetlenebb vadonjaiban? A megejtő szépségű természetfilm Lappföld lakói közé kalauzol. több»

#53751

NA One Way  (2022)

akció | thriller

Freddy, egy piti bűnöző , aki egy táska készpénzzel és kokainnal próbál meg olajra lépni.

#53753

dokumentum

Holdra szállás, ami megváltoztatta a világot aktuális és eredeti hangvételben ünnepli az Apollo–11 történelmi, 50. évfordulóját. Ez az inspiráló dokumentumfilm szakít a... több»

Akiknek nincsenek barátaik
#53756

dokumentum

Az Emberbarát Alapítvány 30 éve drog- és alkoholfüggő betegek kezelésével foglalkozik, mint közhasznú-nonprofit szervezet. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával... több»

#53757

dokumentum

Különleges napokat él a tampai állatkert: eljött a pingvinfiókák kikelésének ideje, így a gondozók lélegzet-visszafojtva várják a fejleményeket. A Barry nevű hím eközben –... több»

#53758

dokumentum

Ismerje meg a meghatározó sportautó történetét. A 60-as évek elején a Ford által megalkotott Mustang a korszak gondtalan és sportos lelkületét testesítette meg. Az azt követő... több»