Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
#53801

NA Ask Mevsimi  (2024)

dráma | romantikus

Két fiatal felfedezi a szenvedély, a szerelem és a boldogság ellentmondásait. több»

#53803

akció | animáció | krimi

Miközben a Közbiztonsági Hivatal főfelügyelőjeként részt vett egy megbeszélésen, Akane Tsunemori jelentést kapott arról, hogy egy külföldi hajón incidens történt, ami egy... több»

#53804

NA Saturnalia  (2022)

dráma | thriller | vígjáték

Hubay Jenő: A cremonai hegedűs
#53806

zenés

„Ferrari mester, a hegedűiről híres Cremona város céhelnöke bejelenti, hogy a polgármester pályázatot hirdet mesterhegedű készítésére. A nyertes jutalma egy aranylánc, illetve a... több»

#53807

dráma | romantikus

Felesége elvesztése után Aoki egyedül neveli a kisfiát. A férfi úgy dönt, elhagyják otthonukat, hogy Szöulba költöznek, ahol új életet kezdhetnek, ám hamar rádöbben, hogy az élet... több»

Ételek és szerelmek
#53808

romantikus | vígjáték

Mit tennél, hogy megszerezd álmaid állását, az igaz szerelmet, valamint egy kis bátorságot, hogy önmagad legyél? A harmincas Sam népszerű gasztroblogger, akinek gyerekkori álma, hogy... több»

Moment of Contact
#53811

dokumentum

A földönkívüliekkel való találkozások feltárása, amelynek középpontjában egy 1996-os eseménysorozat áll, amikor a brazíliai Varginha lakói egy UFO lezuhanását és egy vagy több... több»

Rendező: James Fox

A hópárducok nyomában: eltűnő árnyak
#53812

dokumentum

A Spiti völgyben, az indiai Himácsal Prades tartományban forgatott film segítségével felfedezzük a - legrejtettebb és legkevésbé ismert nagymacskák - a hópárducok lenyűgöző életét. több»

#53813

NA La Cocina  (2024)

dráma

A dráma egy forgalmas manhattani étteremben játszódik. Ebédidőben eltűnik a pénz a kasszából, mire az összes papírok nélkül dolgozó szakács ellen nyomozás indul, Pedro az első... több»

#53814

dokumentum

Dr. Sipos József orvos önmaga szerint is ellentmondásos személyiség, megátalkodott lavírozó, még a Securitate sem törte meg. Elárult ember, de nem akar szembesülni az... több»

Rendező: Varga Ágota

#53816

dokumentum

Csakúgy, mint nyugaton, a Szovjetunió országainak autóiparát is számos elhivatott mérnök támogatta. Ők azonban – nyugati kollégáikkal ellentétben – különböző korlátozások... több»

#53817

NA Seule  (2022)

misztikus | thriller

Az én keresztem: ÍRNI − Portréfilm Utassy József költőről
#53819

dokumentum

Utassy József a kezdetektől fogva erősen kötődött a magyar vershagyományokhoz, mégis a csak rá oly jellemző egyéni hangon szólalt meg, melyben egyesül a nemzeti sajátosság és az... több»

Rendező: Bakos Katalin