Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53964

NA Seasons  (2021)

horror

Az ősz kínzás. A tél rémálom. A tavasz színtiszta gonoszság. A nyár gyilkosság. Néha az évszakok semmit nem változnak.

We Live Here: The Midwest
#53965

dokumentum

A film kiemeli az LMBTQI+ családok egyéni tapasztalatait, akik a diszkriminatív törvényekkel és a növekvő ellenségességgel szemben megpróbálnak életet teremteni közösségükben. több»

Rendező: Melinda Maerker

Szereplők: Heather Keeler

#53967

NA Control  (2023)

akció | thriller

A brit belügyminiszter, Stella Simmons egy éjszaka hazafelé tart, miközben viszonyt folytat a miniszterelnökkel. Egy titokzatos férfi távolról eltéríti az önvezető autóját, és... több»

#53970

családi

Gaby Jones divatfotós barátja tanácsára kényszerből szabadságra megy. Végül rádöbben, hogy több is rejlik egy fénykép mögött, amikor találkozik Seannel, a vadvilági fotóssal. több»

Klara and the Sun
#53972

dráma

Klara egy mesterséges barát, akit a magányosság megelőzésére terveztek. Klarát egy anya és egy Josie nevű okos tini vásárolja meg, aki imádja új robottársát, de rejtélyes... több»

Trust Me, I'm a Doctor
#53973

dokumentum

Anna Nicole Smith és orvosa utolsó napjainak krónikája, akit belekevertek a 2007-ben bekövetkezett halálát okozó véletlen túladagolásba. több»

Rendező: Thane Economou

Szereplők: Kal Penn

#53974

akció | dráma | történelmi

Szörnyű háború dúl. Miután elveszítette édesanyját, egy iraki gyermek megpróbál erőt meríteni Fatima történeteiből. több»

#53975

családi | dráma | fantasy

Egy fiú és egy titokzatos, csodálatos zenei képességekkel rendelkező idegen lény története. több»

The Roses
#53977

NA The Roses  (2024)

Az 1989-es klasszikus, a Rózsák háborúja újragondolásában a látszólag tökéletes pár, Theo és Ivy sikeresen építi karrierjét, miközben remek gyerekeik és irigylésre méltó... több»

#53978

életrajzi

Elekes Károly munkáit kronológiába rendezve egy könyörtelen őszinteséggel megjelenített lelki folyamat rajzolódik ki, amely végigvezet bennünket az egyre fojtogatóbbá váló... több»

Rendező: Rohonyi Gábor

Suture
#53980

NA Suture  (2024)

sci-fi

Rendező: Kevin Khachan

Szereplők: Kasia Stelmach