Filmek

Legjobb filmek 1931-től 1940-ig

Saját filmes lista készítése
#54082

Mihály, Románia huszonéves királya megtette azt, amit mások nem mertek: szembeszállt Hitlerrel. A kommunista hatalom azonban Romániát is elérte, abban pedig nem volt hely egy uralkodó... több»

#54084

NA Tempête  (2022)

dráma

Adott egy tinédzser, aki szülei versenylóistállójában nevelkedik lovakkal, és akinek mély, kivételes kötődése van egy fiatal lóhoz. Egy baleset azzal fenyeget, hogy a versenyló... több»

#54085

dokumentum

A Bécsi Természettudományi Múzeum a világ egyik legfontosabb természettudományi múzeuma. Florian Gebauer, rendező betekintést enged a becses épületbe. A tervezéstől a nyitásig... több»

Aranycipellő
#54088

dokumentum

A miskolci Nyitott Ajtó Baptista Iskola halmozottan hátrányos helyzetű diákjainak Horváth Gyula birkózó edző naponta tart foglalkozásokat, versenyekre viszi a gyerekeket, a családokat... több»

#54089

dráma | vígjáték

Netflix

Egy nyugdíjas rádiós műsorvezető egy élelmiszerboltban dolgozik, hogy pénzt keressen és részt vehessen egykori munkaadója évfordulós partiján, ahol reméli, hogy újra találkozhat... több»

#54090

dokumentum

1934: június 29-től július 2-ig Hitler megvalósított egy ölési hullámot; még egyetlen barátját is megölte. Mi történt valójában? Hitler teljesen kontrollálta a pusztító... több»

Rendező: Gerard Puechmorel

#54092

dokumentum

Filmünk főhőse Lugosi Zoltán, akit a Nógrád megyei kis falvak lakói csak Assisi Szent Ferencként emlegetnek: az egykori teológus és klarinétművész, budapesti fociedző évekkel... több»

Rendező: Dombrovszky Linda

#54093

családi | vígjáték

Rendező: Jacob Cooney

Szereplők: Denise Richards

#54094

akció | thriller

Amikor Sara, a különleges erők katonája kisfiával ellátogat az Egyesült Államok frankfurti nagykövetségére, a fiú hirtelen eltűnik. Úgy tűnik, senki sem emlékszik arra, hogy valaha... több»

#54095

dokumentum

Justin Rowlatt egy éve a megvadult időjárást vizsgálja, megtudja, hogy az őrült események egyre inkább mindennapossá válnak, és emberek millióinak életét változtatják meg. Egy... több»

#54096

dokumentum

A Ceausescu féle kommunista román diktatúra elnyomott minden kezdeményezést, az embereket megfélemlítette a Securitate. Akik jobb életre vágytak, azoknak Magyarország jelentette a... több»

#54097

NA La gravité  (2022)

Egy rejtélyes kozmikus esemény felborítja a Föld gravitációját, és káoszt okoz egy futurisztikus párizsi külvárosban. több»

#54098

dokumentum

A hidakat a leglátványosabb műalkotások közé sorolhatjuk és a technika történetében is különleges helyet foglalnak el. Ezek a grandiózus építmények a válasz arra, hogyan kössük... több»

#54099

dokumentum

Srí Lanka alföldjeinek jelentős részét máig sűrű dzsungel borítja, így e trópusi táj ideális élőhelyül szolgál egy különleges nagymacska – és a zsákmányállatai –... több»

#54100

dokumentum

A háromrészes dokumentumfilm a náci Németország rabszolgamunka-rendszerének bemutatását célozza meg, amely bevett gyakorlat volt, s amelynek bárki áldozatul eshetett: a hadifoglyokon... több»