Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#54121

dokumentum

A szitakötők varázslatos életét feldolgozó, díjnyertes dokumentumfilm a dinoszauruszok ideje előtt is létező faj történetét, legapróbb változásait, valamint az egyes egyedek... több»

#54122

dokumentum

Leslie Mandoki filmje szemtanúkkal, politikusokkal és közéleti személyiségekkel, művészekkel és vallási vezetőkkel készített interjúk segítségével próbálja rekonstruálni az... több»

Rendező: Leslie Mandoki

#54127

dráma

Augusztus végén a 25 éves Léna Arles-ba érkezik, hogy találkozzon Mariusszal, aki egy korábbi nyaralás alatti románcból ismer. A férfi késik. Miközben várakozik rá, találkozik... több»

#54128

animáció

A Dark Horse képregények alapján készült Pipiána Hoppsz és a Sötétség Hörcsöge című animációs kalandfilm folytatása. több»

Rendező: Benjamin Mousquet

#54129

krimi

Sherri Papini, egy fiatal, kétgyermekes anya megrázó története, aki eltűnik kocogás közben az otthona közelében, majd három héttel később, hálaadás napján újra felbukkan, és... több»

The Life List
#54130

dráma | romantikus | vígjáték

Egy nő újra felfedezi gyermekkori vágyait, és igyekszik megvalósítani régi céljait, ám rájön, hogy az életre szóló álmok követése váratlan és meglepő utazásra készteti. több»

#54132

romantikus

Egy sikeres ügyész, Lucy újra találkozik gyermekkori táncpartnerével, Barrettel. A szenvedély újra fellángol közöttük, miközben felidézik a régi emlékeket. több»

A vonatok reggel indulnak
#54133

dráma

A pályaudvari váróteremben a Férfi találkozik a Revizorral, sokat beszélgetnek munkáról, becsületről, félelemről, bátorságról, ábrándozásról, családról, felelősségről.... több»

#54135

thriller

Miután egy családi kiruccanás valóságos pokollá válik, egy anyára hárul a feladat, hogy megóvja családját üldözőjükkel szemben.

#54137

animáció | kaland | sci-fi | vígjáték

Egy magányos, aranyos űrlény, aki az űrben utazik, kénytelen leszállni a Földre, amikor az űrhajója meghibásodik. A nagyon barátságos, táncot kedvelő idegen felveszi a kesztyűt,... több»

#54138

NA La Maternal  (2022)

dráma

A film története Carlát követi, akit a helyi szociális szolgálat nevelőszülőknél helyez el, a fiatal lány nincs könnyű helyzetben, mivel kisbabát vár.

#54140

NA Theseus  (2024)

akció | fantasy | kaland