Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Európa folyói
#54202

dokumentum

A sorozat Európa három legfontosabb, nagy történelmű és sok kulturális jelentést hordozó folyóját, környékét és a hozzájuk kapcsolódó hagyományokat tárja fel. több»

#54203

dokumentum

Megannyi archív anyag, történészekkel, újságírókkal és tudósokkal készített interjú - a Hírhedt merényletek törvényszéki vizsgálatok dokumentációit és a puszta tényeket... több»

#54204

dokumentum

Amazon Prime Video

Egy új évad kezdete a csapatnak, viszont néhánynak a legismertebb játékosok közül az utolsó is lehet. több»

#54207

dráma

Szívből jövő film testvériségről, vágyakról, féltékenységről és fiatalságról a véget nem érő trópusi panamai nyárban. több»

A virrasztás
#54208

családi

Greg és Eiric nagyon kötődtek a nagymamájukhoz, sokszor játszottak együtt. A nagyi még halála előtt rájuk bíz egy küldetést, hogy ha elmegy végleg, keressenek egy palackot, amiben... több»

Szereplők: Ben Smith

#54209

rövidfilm | vígjáték

Paul apává válik, de sosem ismerte a sajátját. Amikor az anyja elmondja neki az igazságot, úgy dönt, találkozik szupersztár édesapjával. több»

#54211

horror

Egy baráti társaság egy sivatagi házban ünnepli az új évet. Minden éven egy játékot játszanak, de idén egy szadista gyilkos is be akar kapcsolódni a játékukba. több»

#54214

NA Bot Benő  (2015)

animáció

Bot Benő az embereknek csak egy faág. Valójában ő egy bot-apuka, aki boldogan él egy fában családjával. Egy nap elindul otthonról, és bár nem akart messze menni, mégis távol kerül a... több»

Rendező: Jeroen Jaspaert

Álmodozás és összefonódás
#54215

Az "Álmodozás és összefonódás" című szerb filmetűd két művészeti ág eredményeként jött létre. A képzőművészet - azon belül az iparművészet -, és a zongora. Tizennégy... több»

#54216

dráma | rövidfilm

#54217

horror

A Last American Horror Show folytatása.

#54218

NA Sragaal  (2024)

dráma | misztikus | történelmi

#54219

dokumentum

A Yukon kanadai részén, a sarkkör mentén könyörtelen környezetben próbálnak megélni a grizzlymedvék, és kétségbeesetten próbálnak elegendő súlyt felszedni ahhoz, hogy túléljék... több»