Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
A kezelésbevétel segítése
#54281

dokumentum

Az Emberbarát Alapítvány 30 éve drog- és alkoholfüggő betegek kezelésével foglalkozik, mint közhasznú-nonprofit szervezet. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával... több»

#54282

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

A dokumentumfilm egyedülálló tanúságtétele egy drámai kornak. A XX. század egyik fehér foltját szeretné megvilágítani: miként nyújtott Magyarország menedéket a bajor királyi... több»

#54283

rövidfilm | vígjáték

Paul apává válik, de sosem ismerte a sajátját. Amikor az anyja elmondja neki az igazságot, úgy dönt, találkozik szupersztár édesapjával. több»

Hungarikumok – Minden ami magyar
#54285

dokumentum

Hungarikum. Minden, ami magyar. A kétezres évek eleje óta folyamatosan bővülő tárháza van a nemzeti értékeinknek, a magyarság csúcsteljesítményeinek. Ma már ott tartunk, hogy több,... több»

Rendező: Kazi Antal

Így készült – David Attenborough: Az élet színei
#54288

dokumentum

Az Így készült - David Attenborough: Az élet színei bepillantást enged a forgatás mindennapjaiba és a kulisszatitkokba. több»

Álmodozás és összefonódás
#54289

Az "Álmodozás és összefonódás" című szerb filmetűd két művészeti ág eredményeként jött létre. A képzőművészet - azon belül az iparművészet -, és a zongora. Tizennégy... több»

#54290

NA Térj haza!  (2019)

dokumentum | rövidfilm

Duan Chang-wen 1949-ben hagyta el szülővárosát, a kínai Szecsuánt, és követte a Kínai Köztársaság kormányát Tajvanra. Duan Tsai Tsai-csiung, egy fiatal tajvani nő, szorgalmasan... több»

Rendező: Pei-yao Duan

#54293

dokumentum

A Yukon kanadai részén, a sarkkör mentén könyörtelen környezetben próbálnak megélni a grizzlymedvék, és kétségbeesetten próbálnak elegendő súlyt felszedni ahhoz, hogy túléljék... több»

#54294

dokumentum

A dokumentumfilmben megismerhetjük Peter Lindbergh munkásságát - fekete-fehér képei a legismertebbek közé tartoznak és sok népszerű album, illetve magazin címlapján találkozhattunk... több»

Rendező: Gero von Boehm

Otthon, otthon
#54296

dokumentum

Egy évek óta Budapesten élő csángó lány rendhagyó zarándok útja Gyimesközéploktól Csíksomlyóig, számos kitérővel, kérdés felvetéssel. Renáta büszkén vállalja gyimesi... több»

Rendező: Anikó Mária Nagy

Megszámolni a cápákat
#54297

dokumentum

Kalifornia partjai előtt egyre több a nem kívánt cápa-ember találkozás. Vajon mi áll a riasztó jelenség mögött? Csak arról van szó, hogy a cápák valamilyen okból közelebb... több»

The Borrowing
#54298

dráma | romantikus | thriller

Rendező: Jason M. Koch

Szereplők: Rolando Davila-Beltran

#54299

akció | thriller

Egy nyugdíjazás előtt álló különleges ügynök és egy DEA-ügynök útjai külön küldetéseken keresztezik egymást, hogy megállítsanak egy kiberterrorista szervezetet, amely egy... több»

Vigyázz, jön a lisztkukac!
#54300

dokumentum

A jövő élelmiszerei? A sertés és marha ideje leáldozóban. A jövő tömeges állattartatása valószínűleg áttolódik a jóval kisebb élőlények felé. A lárvák, férgek és bogarak... több»