Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54721

dokumentum

A dokumentumfilm a termékenység tabuját vizsgálja a fekete bőrű közösségekben. Nők beszélgetnek az anyaság gyakran kiszámíthatatlan útjairól. több»

#54722

dokumentum

Csakúgy, mint nyugaton, a Szovjetunió országainak autóiparát is számos elhivatott mérnök támogatta. Ők azonban – nyugati kollégáikkal ellentétben – különböző korlátozások... több»

Az én keresztem: ÍRNI − Portréfilm Utassy József költőről
#54728

dokumentum

Utassy József a kezdetektől fogva erősen kötődött a magyar vershagyományokhoz, mégis a csak rá oly jellemző egyéni hangon szólalt meg, melyben egyesül a nemzeti sajátosság és az... több»

Rendező: Bakos Katalin

Asog
#54729

NA Asog  (2023)

dráma | vígjáték

#54730

NA Tantura  (2022)

Az 1948-as háborúban palesztin falvak százai néptelenedtek el. Az izraeliek az 1948-as konfliktust függetlenségi háborúnak nevezik, de a palesztinok "nakba"-nak, katasztrófának hívják.... több»

Rendező: Alon Schwarz

#54731

akció | animáció | kaland

Megamind korábbi gonosztevő csapata, a Végzet Szindikátusa visszatért. Újdonsült kék hősünknek most a gonosz látszatát kell fenntartania, amíg össze nem tudja gyűjteni barátait,... több»

#54732

romantikus

Ilana Szantorinira utazik görög barátjával, Mike-kal egy családi esküvőre. Amikor Mike meglepi őt egy lánykéréssel, Ilana a férfi túlbuzgó anyjának forgatagába kerül. több»

#54733

romantikus | vígjáték

A film Summer életét követi, amikor édesanyja, Vivian és lánya, Chloe hozzá költözik. Vivian felállít egy miniatűr karácsonyi falut. Ahogy Chloe elkezdi felállítani a figurákat,... több»

Oroszlánok – mindent a hatalomért
#54735

dokumentum

Ha oroszlánokról és agresszivitásról van szó, hajlamosak vagyunk csupán a ragadozó-prédaállat ellentétre gondolni. Pedig a hím oroszlánok közötti rivalizálás sok esetben... több»

In Merry Measure
#54736

Darcy hazatér, hogy a karácsonyt húgával és unokahúgával töltse, és váratlanul a középiskolai kórus edzőjeként találja magát egykori riválisával, Adammel. több»

#54738

thriller

Amikor a lánya eltűnik az étterme sikeres megnyitása után, az anyának saját kezébe kell vennie a dolgokat. több»

#54739

kaland | romantikus

Aimée, egy fiatal profi fotós, akinek az a feladata, hogy kövesse főnökét, Gustavot. Az ünnepek közeledtével Aimée értesítést kap, hogy családja hagyományos karácsonyi ünnepsége... több»

#54740

horror | sci-fi | thriller

Joseph és Sidney, a két testvér a törvény elől menekül. A titokzatos farmház, ahol megszállnak, megmagyarázhatatlan módon szállja meg őket. Miközben megpróbálnak visszatérni a... több»