Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
#54782

horror

Egy pár nagy tervekkel költözik egy elfeledett szellemvárosba, de hamarosan rájönnek, hogy a városnak gonosz titka van. több»

#54784

Szerb Antalra, a Pendragon legenda és az Utas és holdvilág szerzőjére emlékeznek családtagjai, pályatársai. több»

Fókuszban az esőerdők – Klímavédelem Közép-Afrikában
#54785

dokumentum

Egy kis közép-afrikai ország, Gabon felismerte, hogy a klímaváltozás nem csak az állat- és növényvilágra, de az emberiségre is végzetes hatással lehet. Ezért vezető szerepet... több»

#54786

NA Reggie  (2023)

dokumentum | sportfilm

Megismerhetjük a baseball megasztár Reggie Jackson történetét, aki az első ikonikus fekete sportolók egyikeként a méltóságért, a tiszteletért és az asztalnál való helyért... több»

Cápák a világ ellen
#54790

dokumentum

Úgy tűnik, gyakorlatilag nincs olyan élőlény a világ óceánjaiban, mely ne válhatna a cápák célpontjává. A látványos epizódban többek közt egy szörfös, egy... több»

Vigyázz, jön a lisztkukac!
#54791

dokumentum

A jövő élelmiszerei? A sertés és marha ideje leáldozóban. A jövő tömeges állattartatása valószínűleg áttolódik a jóval kisebb élőlények felé. A lárvák, férgek és bogarak... több»

#54794

dokumentum

A gravitációs hullámok észlelésének története, izgalmas pillanatai a tudomány fejlődésének folyamatában Einsteintől napjainkig. A kudarcokban és sikerekben részt vevő tudósok sok... több»

Rendező: Szekeres Csaba

A Földközi-tenger hősei
#54795

dokumentum

Milyen hatással van az emberi tevékenység Spanyolország földközi-tengeri partvidékére? A gondolatébresztő filmben erre keres választ Manu San Félix, a Nat Geo tengerbiológusa –... több»

#54796

zenés

Puccini remekműve három évtized után újra a Covent Garden színpadán, az opera világának olyan sztárjaival a főszerepekben, mint Kristine Opolais és Jonas Kaufmann. A Jonathan Kent... több»

#54800

dokumentum

Lehet, hogy a csillagászat nagy rejtélyei végre megoldódnak? A 2022 nyarán munkába állt, a kozmosz valószínűtlenül távoli tájaira is ellátó James Webb űrtávcső segítségével... több»