Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
#54861

dokumentum

Három rodeós kockáztatja a testét, miközben a szeretett sportágukban versenyeznek egy bajnoki címért. Az egyik férfi, aki huszonöt éves pályafutása végéhez közeledik, tovább... több»

#54862

dráma | romantikus

Abby megörökölte a Haven étterem és fogadó tulajdonát, de mivel nem képes mindkettőt vezetni, össze kell fognia a forrófejű séffel, Preston Weaverrel, hogy "felrázzák" az ünnepi... több»

#54864

akció | történelmi

Amikor a Magyar Királyság seregét a mongolok a mohi csatában megsemmisítették, csak Esztergom vára állta útjukat Európa lerohanása előtt. Batu, Dzsingisz kán unokája legyőzhetetlen... több»

#54865

dráma | háborús

A film két testvér, Maciek és Andrzej történetét meséli el. Apjuk halála és szeretett Bronkája elvesztése után Andrzej elhagyja a családi házat. Útközben találkozik egy titokzatos... több»

#54866

akció | horror | krimi

Bob Hightower bűnügyi nyomozót – akinek meggyilkolták volt feleségét, és egy sátánista szekta elrabolta a lányát – frusztrálják a botladozó, elfuserált hivatalos nyomozások.... több»

#54867

NA Retreat  (2022)

dokumentum | rövidfilm

A dokumentumfilm feltárja az egymástól távoli háborúk közötti összetett összefüggéseket, bemutatja a munkaerő-migráció árát, továbbá feltárja az évtizedes politikai és... több»

Rendező: Anabela Angelovska

#54868

NA Makeup  (2023)

dráma

Ha két teljesen különböző élethelyzetből érkező ember kerül egymás mellé, az kellemetlen dolgokhoz vezethet, különösen akkor, ha mindkettőjüknek megvannak a maga titkai. több»

#54870

NA Rh-Null  (2022)

akció

Rendező: Aaron Sturgess

Szereplők: Ember Brown, Jenni Brown

Lovasterápiás Verseny
#54872

A Magyar Lovasterápia Szövetség a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat védnökségével és támogatásával 2013. szeptember 20-22. között, immáron kilencedik alkalommal rendezte meg... több»

#54873

dokumentum

A karakterközpontú dokumentumfilm a 75 Maggie és a 84 éves Joel, két erős egyéniség, szeretetteljes, de bonyolult kapcsolatának krónikája. A bronxi születésű Joel legenda, az utcai... több»

#54874

dráma | vígjáték

Egy kötelességtudó férj és szerető apa élete darabokra hullik, amikor egy őt évtizedek óta gyötrődő titkokra derül fény, és kénytelen szembenézni azzal, hogy ki is ő valójában. több»

#54875

NA Nem félek!  (2022)

animáció | családi | rövidfilm

Bújócskázás közben Vanja elhagyja a világos nappalit, és belép egy félhomályos udvarra, ahol túl sok a sötét sarok, a furcsa árnyék és a furcsa zaj. Hogy legyőzze félelmét,... több»

Jelenlét aranyban − Horváth Márton üvegei
#54877

dokumentum

Portréfilmünkben Horváth Márton üvegművész beszél életéről, munkáiról, miközben láthatjuk őt a bárdibükki üvegművészeti alkotótelep üvegfúvó kemencéi előtt munka közben... több»

Rendező: B. Farkas Tamás

Karácsonyi kitérő
#54878

családi

Emma Warner egy játékgyártó cégnél dolgozva évente 12 hónapot tölt a karácsonyra koncentrálva, így nem marad ideje a randizásra. Idén egy trópusi szingli üdülőhelyre tervez... több»

#54880

dráma | rövidfilm

Az 1950-es évek Las Vegasában egy fekete énekesnő a nagy áttörés küszöbén áll, rövidesen azonban hatalmas kockázatot kell vállalnia.