Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#55022

dokumentum

Velence, a vízen úszó város. A szépség és a romantika bölcsője. Az Univerzum stábja egy eddig kevéssé ismert Velencét fedez fel. A várost, melynek bámulatos kettős élete van. E... több»

#55028

romantikus

Egy esküvői kalauz készítőjének meg kell győznie egy ötlettelen művészt és egy különleges esküvői házikó tulajdonosát, hogy újítsa fel a lepusztult épületet, hogy egy... több»

#55030

NA Back Door  (2022)

akció

Rendező: Ameir White

Szereplők: Malik Mcleod, Ameir White

Inhuman
#55032

NA Inhuman  (2022)

horror | thriller

#55034

misztikus

Az ikertestvérek, Nikki és Nora újra egymás életébe kényszerülnek, amikor megörökölnek egy nyomozóirodát. Miközben egy gyilkosságot oldanak meg, rájönnek, hogy a... több»

Professzor Kopp Mária
#55035

dokumentum

Kopp Mária bátor asszony volt, azok szerint az elvek szerint élt, amelyeket hirdetett. Családközpontúság, vallásosság, vélemény- és gondolatszabadság mentén élt már akkor is,... több»

Rendező: Borsody István

#55036

misztikus

1895 júliusában járunk, és a New York-i elit a Rhode Island-i Newportba költözött, hogy egy bálokkal, kerti partikkal és jachtversenyekkel teli nyarat töltsön. A Newport Observer női... több»

#55037

dokumentum | életrajzi

A kezdeti nehézségek ellenére Tyler Perry sikeres íróvá, rendezővé és producerré lépett elő az elmúlt évek során, mára pedig Hollywood egyik legjobban kereső emberének számít. több»

Rendező: Jordan Hill

Szereplők: Diriki Mack, Tyler Perry