Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#55042

vígjáték

Zainab Johnson debütáló stand-up comedy különkiadása. A témák között szerepel, hogy fekete muszlim nőként milyen identitású, 12 testvére van és hogy Harlemben nőtt fel. több»

Szereplők: Zainab Johnson

Összehullni, szétsietni
#55043

Egy drámát színpadra álmodni felemelő, de egyben nagy kihívást is jelentő feladat – főként, ha ikonikus darabról van szó. 2 részes werkfilmünk pont egy ilyen vállalás... több»

Rendező: Anikó Mária Nagy

#55046

NA Mount Chiak  (2023)

horror | misztikus | thriller

#55047

játékfilm

Hiába adnak meg Samunak mindent a szülei, ami a mindennapokhoz szükséges, ruházatot, ételt, békés otthont, ha Samu úgy érzi, nem törődnek vele. Egy napon fiatal hősünk rádöbben,... több»

#55049

horror | romantikus | vígjáték

A 90-es évek végén James Bishop egy bonyolult szakítást dolgoz fel legjobb barátja segítségével, miközben megpróbálja befejezni könyvét a közelgő zombiapokalipszis előtt. több»

#55052

dráma | thriller | vígjáték

Ínyenc körút francia módra
#55053

dokumentum

Franciaország régiói kivételes kincseket és zamatokat kínálnak. Elvisszük önöket az ízek szerelmeseihez, az autentikus termékeket kereső szakácsokhoz, akik különleges viszonyt... több»

Tizenkét pokol – A Nagy Háború isonzói csatái
#55054

dokumentum

Száz éve, 1917. október 24-én zajlott le a történelemben caporettói csodaként emlegetett áttörés. Két és fél év folyamatos, százezrek életébe került védekezés, majd... több»

#55055

akció | kaland | sci-fi

Magyar–török kulturális év – Nyitógála
#55057

„Letörölhette az idő a magyarság arcáról a keleti vonásokat; lelke mélyén, ahol a zene forrása fakad, ott él még egy darab őskelet, s összeköti oly népekkel, kiknek nyelvét már... több»

Gyógyító sarkvidék
#55059

dokumentum

Miként hat a pszichénkre a természet? És ezen belül is az Északi-sarkvidék? Igaza van azoknak, akik szerint jelentősen, orvosilag kimutathatóan enyhíti a stresszt és a depressziót ez a... több»