Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#55122

NA Nidarr  (2023)

akció | dráma | kaland

Egy apa halálos küldetésre küldi a fiát, teljesen tudatában annak, hogy ez öngyilkossággal is járhat. A fiú annak ellenére, hogy tisztában van a veszéllyel, elfogadja a küldetést a... több»

A Zest for Death: A Hannah Swensen Mystery
#55125

misztikus

Senki sem döbben meg jobban, mint Hannah Swensen (Sweeney), amikor édesanyja, Delores (Niven) megtalálja a háztulajdonos – a Cookie Jar gyakori vendége – holttestét, miközben otthont... több»

#55126

NA Rub  (2023)

dráma

Neal magányos, a munkahelyén zaklatják, és nincs szerencséje a szerelemben. Egy munkatársa javaslatára úgy dönt, hogy elmegy egy masszázsszalonba, és közben az élete olyan módon... több»

New Police Story 2
#55127

akció | dráma | vígjáték

#55128

vígjáték

Netflix

Rodrigo ebben az előadásban látványos belépőkkel, személyes történetekkel és sajátos karaktereivel szórakoztatja a nézőket. több»

Rendező: João Fonseca

Szereplők: Rodrigo Sant'anna

Gary Ridgway: Egy gyilkos elméje
#55129

dokumentum

Exkluzív interjúk és több száz órányi rendőrségi felvételből válogatott anyagok segítségével ismerhetjük meg Amerika egyik legszörnyűbb sorozatgyilkosának történetét. több»

#55138

NA Pelyhes 2  (2026)

animáció | családi

Amikor a világot végtelen tél fenyegeti, egy fiatal idealista sólyom tollas szerencsétlenekből álló társaságot gyűjt össze, hogy meghiúsítsák a gonosz Jégkirálynő... több»

#55140

dokumentum

Filmio

Az 1921. december 14-16. között Sopronban és a környező nyolc településen tartott népszavazás képes volt felülírni az első világháborút lezáró békeszerződést. Az elcsatolásra... több»