Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
A Show-Stopping Christmas
#55129

családi

Regina, egy massachusettsi színház tulajdonosa az ünnepi előadás előtt készül eladni az ingatlant. Riley-nak, a művészeti vezetőnek pedig Regina múltjának, jelenének és jövőjének... több»

Rendező: John Stimpson

#55130

NA La fièvre  (2022)

rövidfilm

Manaus, egy ipari város az Amazonas-erdő szívében. Itt él Justino, egy 45 éves indián, aki biztonsági őrként a kereskedelmi kikötőben. Lánya Brasíliába készül, hogy ott orvosi... több»

#55135

vígjáték

Delphine, a kiábrándult irodalomtanárnő jól bevált üzletet köt a diákjaival: békén hagyják, ő pedig 20-ból 19 pontot ad nekik. Ám a terv visszafelé sül el, amikor kiváló, de nem... több»

#55137

vígjáték | zenés

Nyomon követhetjük Matt Rogerst, amint megpróbálja elnyerni a következő "Karácsony pophercege" elismerést eredeti ünnepi popzenével és stand-up komédiával, amit saját maga és a... több»

#55138

dokumentum

A dokumentumfilm San Franciscóban játszódik 1964-ben, amikor Carol Doda lett az első táncosnő, aki topless táncolt, és eközben a Golden Gate után a második számú turisztikai... több»

#55139

Az izgalmas bűnügyi történet 1928-ban játszódik Párizsban. Germaine és Maurice hosszú szerelmi viszony után úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. Boldogan érkeznek haza az esküvői... több»

Gyertyafényes karácsony
#55140

családi | romantikus

Ellie egy parfümkészítő, aki ihletet keresve úgy dönt, hogy karácsonyra hazatér. Ott találkozik Logannal, a jóképű íróval, aki segít neki a családja küszködő gyertyaüzletének... több»

Rendező: Robert Vaughn