Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Az üldözött
#72341

kísérleti film

Egy menekülés története.

Rendező: Schwahofer Judit

#72342

krimi | vígjáték

A film története szerint egy átlagos srácot elcsábít egy gyönyörű misztikus nő. Hősünknek ezt követően arra kell ráébrednie, hogy egy rémálomszerű forgatókönyv részévé... több»

Rendező: David Pope

Szereplők: Justin Chatwin

Filmjáték mozifalván
#72343

dokumentum

1913-ban indult el a némafilmgyártás Kolozsváron, ugyanakkor, mint Hollywoodban. Itt kezdte pályafutását Korda Sándor és Kertész Mihály, akik később világhírnévre tettek szert.... több»

Rendező: Xantus Gábor

#72344

animáció

Filmio

A film kiparodizálja a klasszikus meséket, és karikatúrázza a sárkányölő hős legendáját. A film a középkori lovag, hercegnő és sárkány triójának összes lehetséges... több»

Rendező: Dargay Attila

In Limbo
#72345

NA In Limbo  (2018)

thriller

Egy férfi menyasszonya öngyilkos lesz, aminek következtében örökre a purgatóriumba kerül, ám szerelme nem nyugszik bele a helyzetbe, és felkerekedik, hogy megmentse kedvesét. több»

László Gyula a honfoglaló magyarokról
#72346

dokumentum

László Gyula régészprofesszor beszél a magyar nép őstörténetéről, a kettős honfoglalás elméletéről, s szóba kerül az is, milyen volt a Kárpát-medence a honfoglaláskor.... több»

Rendező: Zsupos Zoltán

#72347

dráma | misztikus | thriller

Egy nőt nagy öröm éri, mikor megtalálja rég elveszettnek lányát, aki azonban éppen börtönbüntetés elé néz, gyilkosság vádja miatt.

Rendező: Julien Seri

Pillanatfelvétel
#72348

életrajzi

Egy magyar bencés szerzetes portréja, aki 40 évet töltött a brazíliai őserdőben, magyar misszióban.

Rendező: Hevér Zoltán

#72349

NA Boomerang  (2014)

dráma | fantasy

Jeremy Rollins, egy félénk és alulfejlett fiatal férfi kénytelen megtanulni, hogyan birkózzon meg élettel egy korrupt kisvárosban. több»

#72350

krimi

Charles Beaulieu, aki az algériai háborúban katonatisztként szolgált, regényíró lett. Sajnos a könyvei rosszul fogynak, különösen ahhoz, hogy a férfi fedezni tudja pazarló... több»

Tárgyak emlékezete
#72351

dokumentum

Nagy Sándor, a legendás Kántor, a Marosvásárhelyi Székely Színház kellékese volt. Kántor megteremtette a színház anyagi hátterét - kellék, bútor -, erről mesél a színházi és... több»

Rendező: Seprődi Kiss Attila

Szereplők: Nagy Sándor

A honi hadiipar 100 éve
#72352

dokumentum

A katonák, a hadsereg biztosítása és felszerelése évszázadok óta a védelem alapvető eleme. Az állandó hadseregek felállítása a 18. század eleje óta vált meghatározó... több»

Rendező: Jeli Ferenc

The Dust Storm
#72353

dráma | musical | romantikus

Brennan üzleti úton van Nashville-be, amikor újra találkozik a lánnyal, aki korábban összetörte a szívét. A fiú szíve ismét lángra lobban, ezúttal azonban talán van esély egy... több»

Orpheus és Euridiké
#72354

játékfilm

Ámor részvéttel szemléli a halott kedvesét sirató Orfeusz fájdalmát, és tudatja vele az istenek üzenetét: visszahozhatja kedvesét az alvilágból, ha megállja, hogy nem tekint rá.... több»

#72355

családi | vígjáték

A szociális rendszer útvesztőiben, az örökbefogadó családok között kallódva egy tinédzser egy napon rádöbben, hogy ő egy tehetős afrikai falu uralkodói posztjának várományosa.... több»

#72356

NA Claw  (2020)

horror

Két jóbarát egy szellemvárosban kénytelen tölteni az éjszakát, ahol egy félelmtes ősi ragadozó szedi áldozatait.

Gusztáv életre nevel
#72357

animáció

Gusztáv mint pipogya ember elhatározza, hogy a fiából rámenős embert nevel, ám kissé túllő a célon...

Rendező: Dargay Attila

#72358

animáció

A gonosz mindvégig jelen volt a világban, az emberiség evolúciója során és Dashavatar (Visnu istenség tíz inkarnációja) mindent elkövetett, hogy megakadályozza a gonosz hatalomra... több»

A Challenger-katasztrófa: Végső misszió
#72359

dokumentum

Christa Mcauliffe New Hampshire-i tanárnőt nagy öröm érte az 1980-as évek közepén: több ezer jelentkező közül őrá esett a NASA választása, ő lehetett az első civil, aki... több»

The Sandman
#72360

NA The Sandman  (2016)

kaland

Egy varázsló mikor megpróbálja foglyul ejteni a Halált, hogy alkuként örök élete lehessen, véletlenül a Halál öccsét, Álmot kapja el. A varázsló a biztonságát féltve... több»