Közösség

Vélemény:

 

79 Star Trek: Mindenen túl

(2016)

Star Trek: Mindenen túl

 
szucszoli   2016.11.13 13:38
0

Rendkívül rossz film és az a baj, hogy a látvány és akció már a Mátrix óta nem elég ahhoz, hogy elvigyen a hátán egy filmet.
Sőt, igazából már a Star Trek 2 is ugyanilyen semmirekellően ostoba film volt: végtelenül kiszámíthatók, a humoruk leginkább gyerekes és fárasztó, a dialógusaik nagy része valami olyan szükségtelen ál-érzelgősködésbe, vagy semmitmondásba vezet, amitől epét hányok... . Szinte nincs egyetlen olyan jelenetük, amikor ne tudnád előre, hogy mi fog történni, mert valamelyik szereplő vagy elmondja szájbarágósan, vagy egyszűrűen csak tudod, hogy a jófiúk nem hallhatnak meg, csak és kizárólag a gonosz ellenség oldalán álló névtelen háttérszereplők.

Én egyszerűen nem értem, hogy hogyan tudják az emberek ennyire minimálisra tekerni az ingerküszöbüket, hogy képesek legyenek izgulni olyan sablon jeleneteken, amiknek az égvilágon semmi tétjük nincs?

Kizárólag azért voltam hajlandó végignézni, mert nem egyedül néztem, különben a felénél elkapcsoltam volna a picsába és inkább megnéztem volna egy újabb epizódot a Dexter-ből, aminek a leggyengébb epizódja is nézhetőbb, mint ez a fröccsöntött műanyag.

2/10