Nagyon profi a film, nem véletlenül nyert annyi díjat. Mindenkinek ajánlom aki szereti az ilyen sötétebb filmeket. Momdjuk a gyengébb idegzetűek és/vagy gyomrúaknak nem biztos, hogy tetszeni fog.
A Hannibált láttam először, de az annyira megtetszett, hogy így megnéztem hozzá ezt a filmet is. Nem bántam meg, Hopkins annyira zseniális ebben a szerepben, hogy ha más jó karakter nem lenne a filmben, Ő egyedül is elvinné a hátán. De azért persze n... Több
Őszintén szólva, nem láttam ezt a filmet, de minden ismerősöm nagyon ajánlja! Anthony Hopkins fantasztikus színész, a története nagyon érdekes és furcsa! Alig várom, hogy megnézzem!
Zseniális film. Pszichológiai szempontból különösen izgalmas és érdekes mű... és hát Anthony Hopkins alakítása fantasztikus (nem mintha a többi színész sokkal elmaradna mögötte).
Ez egy nagyszerű, izgalmas film, végig fenntartja a feszültséget a nézőben az egész játékidő alatt. Anthony Hoppkins alakítása pedig fenomenális. A folytatások is nagyon jól sikerültek.
Kétségtelenül jó film, de valahogy jobbra számítottam. A cselekményvezetését találtam kicsikét lassúnak, emellett Anthony Hopkins is kicsit keveset szerepelt. Ettől függetlenül is hihetetlenül kemény atmoszférája van, a színészek lenyűgözőek és a párbeszédektől is kiráz a hideg, ha csak rájuk gondolok.
Anthony Hopkins fantasztikus, de a film nekem hatalmas csalodas volt. Egy feszult, izgalmas, rettegos filmet vartam, de ebbol nekem egyik sem jott at. Nem mostanaban lattam, lehet h ujra kellene neznem, de Jodie Foster itt meg nekem nagy csaqlodas.
Egy izgalmas Krimi sötét hangulattal! Egy kicsit már érződik rajta, hogy nem mai így talán ma már nem adja azt az óriási izgalmat, mint amit a saját korában adhatott. De az tény, hogy filmírás kurzusokon, tankönyvekben folyton emlegetett példa a mes... Több
Hannibál Lechter történetét a legtöbb felnőtt ismeri. Felnőtt fejjel láttam a filmet, meg kell érni hozzá. Érdekes a pszichológiája. A téma és a film is megér egy misét.