A csodálatos Pókember 2.

A csodálatos Pókember 2.

The Amazing Spider-Man 2

A csodálatos Pókember 2. (2014) a MAFAB nézői visszajelzései szerint megosztó, túlzsúfolt szuperhősfilm, amelyben a Peter és Gwen közti szerelmi szál elnyomja az akciót. A film tetszésindexe a MAFAB.hu-n több mint 100 értékelés alapján 75%, ami kedvező nézői fogadtatásról árulkodik. A hozzászólások gyakran bírálják a vontatott romantikus civódásokat, a lyukas történetet és a több gonosszal terhelt cselekményt, miközben akadnak, akik a látványt, a jelmezt és a sérülékenyebb hősképet emelik ki. Andrew Garfield Peter Parkerként, Emma Stone Gwen Stacyként, Jamie Foxx pedig Electrónként áll a középpontban, Dane DeHaan fontos mellékszerepben tűnik fel. Peter képtelen távol maradni Gwentől, miközben Electro felbukkanása és múltjának tisztázatlan emlékei egyre nagyobb veszélyt hoznak rá. Jelenleg az HBO Max és a Disney+ kínálatában érhető el.

Hirdetés

Peter Parker (Andrew Garfield) képtelen betartani a fogadalmát, amit Gwen haldokló apjának tett, miszerint kerülni fogja a lányt (Emma Stone). A férfi meg volt győződve róla, hogy Pókember így tud gondoskodni a legjobban Gwen biztonságáról. De a szívnek nem lehet parancsolni, Peter Parker úgy… Több

Premier (HU): 2014.05.01. | Disney+ (2026.07.01.) | HBO Max (2026.08.11.)

2022.12.27 KZsani82

Ez idáig ez volt a leggyengébb Pókember-film számomra. De egyszer azért megnézhető.

2020.07.15 Hieronymus Bosch

Mert hogyan osztályozzam ezt a szerelmi drámát,egynémely CGI trükkel,béna főgonossszal,valami Rhinorobot,vagy mi a csudával fűszerezve?Mennyi pókbőr van még Pókemberen amerikában?Szerintem van még!Übergagyi.

2015.07.26 kabel

A csodálatos Pókember 2 sikeresen nulla újdonságot biztosít a nézőinek. A karkaterfejlődés mentes, lyukas történet ismét elköveti ugyanazt a hibát amit a korábbi is elkövetett (telezsúfolja a filmet béna gonoszokkal). A Sony nagyon jól tette, hogy me... Több

2016.06.26 Thibo84

Az első részhez képest túl vontatott lett Peter és Gwen szerelmi civódásai miatt. Ráadásul az Oscorp porontyot alakító Dane DeHaan, James Franco után, gyenge választás lett. Rhinoról - vagy inkább Rhinobotról - ne is beszéljünk.

Az egyik jelenetben, amikor Gwen Stacy meghal, a háta mögötti óra 1:21-et mutat, ami egy direkt, morbid utalás a halálát bemutató képregényszámra (#121).Szerző: Archívum