A csodálatos Pókember 2.

The Amazing Spider-Man 2

2015.03.25 casio_betti

Szerintem Andrew Garfield a legjobb Pókember megtestesítő. Nagyon jó kis film és szerintem jobb mint az első rész. Várom a folytatást, remélem a Marvel megvásárlással nem változik a főszereplő. (bár félek hogy de)

2015.03.12 totheva4

Sokkal jobb mint az első része! Tele van fordulatokkal. Ráadásul a látvány valami szemkápráztató lett. Gyönyörű! 3D-ben szinte élt a film. A színészek remekül hozták a formájukat. Több főellenség pedig csak hab a tortán. Izzig vérig képregény film lett. Megérdemli az 5/5-öt.

2015.02.15 reat

Nagyon szeretem! Vicces, komoly, szórakoztató. Nem veszi magát túl komolyan és szerintem sokkal jobb az eredeti Pókembernél.

2015.02.04 kissanyi

Hát... fórumokon nagyon lehúzták, és szerintem annyira nem lett rossz. Az első rész színvonalát nem érte el, de azért annyira rossz sem volt. Az egyetlen igazán béna dolog az a jelenet volt - és innentől mikor a "visszakapcsolás" gombon egy baromi na... Több

2015.01.30 b.szenti007

Fantasztikus látvány világ. Az első részben nem igazán tetszett az új főszereplő, de most már örülök, a nyámnyila helyett menő pókemberünk van :)

2015.01.21 zayin

Sokkal jobb, mint az első rész. Az első rész nagyon lassan indult, igaz, egy bizonyos jellemfejlődésen, kellett keresztül mennie. Ebben a részben egy igazi Pókembert kapunk.

2015.01.27 Tresor

Borzalmas, az első része elviselhető de ez! Nekem nem jött át, túlerőltetett és nem is ezt a folytatást vártam a románcukba.

2015.06.03 strelaur

Nekem az összes eddigi pókember verzé közül ez a feldolgozás tetszett a legjobban, egyszerűen elképesztő volt, mint a hangok, mind a színek terén, ráadásul különösen tetszett, hogy Peter Parker ezúttal nem kifejezetten egy nyomi okostojás:)

2015.03.26 Viki6

Én láttam a moziba, ez a legjobb film amit eddig láttam, csak Gvent sajnáltam a végénél, szerintem nem kellett volna meghalnia, de ez egy trilógia szóval várhattuk a következő részt ami sokkal több és izgalmasabb eseménnyel lett dúsabb

2015.03.31 J.Hunt

Az új pókember filmtől sokat vártam kíváncsi voltam milyen színben fogja feltüntetni a hőst. De nem kellett csalódnom kicsit elrugaszkodik az előző trilógiától, de mégis marad a kategóriában.

2015.05.03 Krazy8

Szerintem tényleg nagyon jó. Peter itt már igazi pókemberré vált , már tapasztalt lett .(Spoiler) Ebben a filmben végre megmerték lépni , azt hogy egy központi szereplőt megölnek

2015.02.16 Jessie

Ez ez ez ez....MI EZ?? Ahh...A kullancsembertől kedve a szénaboglya harcosig minden adaptáció jobban sikerül mint a pókember filmek.... Persze saját vélemény, mivel a kedvenc Marvel karakterem nyílván túl sokat várok el tőle..... Nem tetszett.

2016.01.05 Marcello

Nagyon jó film látványos jó ez a két gonosz megnehezítik pókember feladatát a végén jó ez a csavar

2015.03.05 Peter777

Nekem eddig ez a rész tetszett a legkevésbé (beleértve az előző Pókembereket is). Azt gondoltam már az első résznél is, hogy felesleges rebootolni a Pókembert, hiába lett jó az 1. rész (de a rendes Pókember is nagyon jó szerintem), viszont ennél a 2. résznél már azt éreztem, hogy elfogyott vmi. Közepes.