A csodálatos Pókember 2.

The Amazing Spider-Man 2

2015.05.10 july

Látványos akciófilm és agyzsibbasztó tini melodráma egyben, mert elsősorban ennek a korosztálynak szól. Előnyei a jó zenei aláfestés és a remek 3D használat.

2015.02.25 mokanszkit

Az eredeti pókember film valahogy jobbra sikeredett, ez eléggé gyerekeknek való rész lett. Egyszeri megnézésre, mint aktuális képregényfilm megteszi, de többre nem igazán

2015.08.31 nagynesze

A 2012-ben készült A csodálatos Pókember 2.-ben csak azon lepődtünk meg, hogy mennyire hajlékony ez az új Garfield gyerek és azon, hogy nem Mary Jane „a Nő”. Máson nem igazán. Nagyjából ugyanazt láttuk, amit már oly sokszor, oly sokféleképpen… Peter Parker Pókemberré változását.

2015.05.29 zoll-e89

Az előző részhez hasonlóan hozta a vagány formáját a film, Peter pedig ismét beszólogatós volt így nem volt nehéz megszeretni a filmet. Nekem szórakoztatóbb volt ez a rész is. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki hív a műfajnak!

2015.04.24 krisztike18

A csodálatos Pókember 2 kellemes csalódást okozott, összességében egy korrekt képregényfilmet hoztak össze folytatásnak, ami nekem az Amerika Kapitány – A tél katonájánál is jobban tetszett azáltal, hogy közel hozta Peter Parker karakterét hozzám, az... Több

2015.01.28 laura2694

nagyjából rendben van, a poénok is bejöttek, csak a vége ne úgy történt volna :((

2015.02.10 totli

Nem vagyok oda pókemberért, de mindenesetre jobb lett, mint az első rész. Garfield is ezerszer jobb karakter volt, mint Tobey Maguire. Kíváncsi vagyok mit fognak kihozni majd a folytatásokban, hogy bosszúálló lehet ő is.

2015.03.31 tbandi1989

Kövezzetek meg, de nekem bejött a dolog. Gwen nyaktörése meg mindent visz! :D Bejött ez az újfajta szereposztás, sőt, jobban is, mint az előző Pókember filmek. Aki szereti a képregényfilmeket, ne hagyja ki!

2016.02.14 RockeerFerii

Az a baj, hogy ez nem ér fel az eredeti Pókemberrel. Ez csak egy pocsék remake.

2015.08.20 Petya1995

ez a rész sokkal de sokkal jobb volt mint az előző Csodálatos Pókember. Látványos és akció dús .De szerintem azért a jó régi pókember az igazi a régi színészekkel .

2015.01.26 Majesticdia

Nem tetszett, miért kell egy 10 éves filmet remakelni? Az eredtei sokkal jobb volt.

2015.02.11 janimohosz

elég fura az eddigi Pókember filmekhez képest...az elsö és ez a második rész is, ami nem tetszik az a vége,(SPOILER) hogy meghal a lány

2014.12.02 Buffy

Marc Webb mindent megtartott az előző részből amit szerettünk, és igyekezett még hozzá tenni ott, ahol szükséges. Én például nagyon tudom díjazni, hogy új jelmezt kapott Peter, és azt is, hogy a visszaemlékezések révén sokkal emberibbnek tűnik a főhő... Több

2015.02.04 keepingboy69

A látványon és sztorin is dolgoztak bőven az alkotók és már az első rész után is kétségtelen volt, hogy jobb, mint az "első trilógia", amit Sam Raimi rendezett. Szerintem ebben ez a Garfield gyerek nem csak a kölyökképű kinézete, hanem energikussága maitt is jobb választás.