A Marvel mert újítani, kihoztak egy remek, mindvégig élvezetes, szellemes humorral és parázs beszólásokkal tarkított filmet. A színészek hozzák a kötelezőt, külön nem emelném ki egyiket sem, úgy jók, ahogy.
Látványos, érdekes film, de a kategóriájában nem túl kiemelkedő, sok hasonlót láttunk már, annyira nem fogott meg. Viszont egyszeri nézésre szórakoztató, leköt.
ZSENIÁLIS! 2014 legjobb filmje nálam! Egyébként is imádom a Marvel filmeket, de ez... A karakterek egytől egyig zseniálisak, mindegyik más, tökéletesen kidolgozott! A poénok nagyon jók, a látvány magáért beszél, a zene fenomenális! Mindenképp ajánlom a megtekintését!
Szórakoztató és látványos.Mintha összegyúrták volna a Star Wars és a Bosszúálókat.De ettöl egészen eredeti Fantasy film lett.A zenék eszméletlen jók, a látvány is nagyon pazar.A szinészek akik valóban ott voltak azok is rendben vannak.És nehéz elhinn... Több
Szerintem a legjobb, legviccesebb, és legegyedibb Marvel film. Látszik, hogy csak az a lényege, hogy megszerettesse velünk a karakterek és bemutassa milyenek is ők valójában. Pont emiatt kapnak egy full semmilyen ellenfelet, valószínűleg a legtöbben ... Több
Azt kell mondjam, nem voltam tőle elájulva. A látvány és a smink az 5*, jó a humor, minden más átlagos. Kivéve a történetet, az szimplán pocsék.
Én abba a táborba tartozom akik odáig vannak a filmért! Szerintem nagyon vicces, a karaktereket imádtam, jó a szereposztás, pont annyi akció volt amennyi kellett, a maradék időben nevettem. 5 csillag mindenképpen.
Jól megcsinált, szórakoztató, nagyon király film lett. A zenék amik benne vannak pedig ma is ott ülnek a kedvencek listájában, köszönhetően a filmnek.
Nagyon jó film, imádom! Látványos, akciódús, humoros! Szintén egy olyan darab, amit ha ezredjére nézek sem unom. Csalódást ez a film szerintem senkinek sem fog okozni, bárkinek leköti a figyelmét. Remek sztori, remek karakterek. 5/5
Etz a filmet vártam 2014-ben a legjobban, még sem ez lett az, ami a legjobban tetszett. Azért persze egyáltalán nem húzom le, mivel hozta azt a Marveles szintet, amit előzetesen várni lehetett. Nagyon jó poénok, kiszámítható sztorival, de akkor is többször nézős film.
Ez a film az ami le maradt a listáról. (nálam) Valahogy nem úgy adja vissza ahogy azt vártam. egy kicsit csalódtam ebben a filmben 5/3