A galaxis őrzői

Guardians of the Galaxy

2015.08.26 csongi888

Az a legnagyobb gond hogy a Marvel filmeket egyenként értékelik az emberek pedig az összes eddigit egybe kéne értékelni . szerintem külön-külön is jók de a történetek össze fűzése briliáns alapon történt meg . A Galaxis örzői pedig rengeteg mindent m... Több

2016.02.03 bviki

Eleinte nem akartam megnézni de nem bántam meg. Nagyon szórakoztató film. Kicsit más volt mint az eddig megjelenő szuperhős filmek. Várom hogy ők is valahol találkozzanak a többiekkel.

2015.10.02 hawaiipizza

Nagyon érződik, hogy rövid pórázon voltak fogva a színészek, ennek ellenére nagyszerű alakítást nyújtott mindegyik. Remek film, egy szombat esti popcorn mozinak tökéletes.

2016.02.22 BlaBlaBla

A történet nem valami izgalmas, de a karakterek nagyon élethűre lettek megcsinálva. Groot szuper, főleg a "baba" nem hiába merült fel az önálló film gondolata. A retro zene vonulat is tetszetős volt nekem.

2016.02.02 Cirmici

Nagyon jó sztori és látványosan megalkotott film. Izgalmas és vicces. Szerintem érdemes megnézni. A színészek is nagyon ügyesen játszották a szerepüket.

2015.02.25 mokanszkit

Jó film de az biztos, hogy csak ha moziban nézi az ember akkor élvezhető igazán. A látvány és a filmzenék jók voltak , a cselekmény is megfelelt, de a színes bőrű idegenek nekem egy kicsit gagyivá tették mégis a filmet. A legnagyobb karakter benne a mosómedve.

2015.02.10 RobThe10

Jó film volt! :D Marvelben most sem csalódtam, csak hát most olyanba nyúltak bele amit nem nagyon ismernek. Nekem bejött!

2016.02.13 Svastitsd

Ahogyan minden szuperhősös filmben, itt is szuperképességeket kapnak a főhősök, és azért jó nézni, mert jó elképzelni, hogy mi vagyunk a szuperhős helyében, de szerintem ez a film kicsit erőltetett.

2015.11.03 Cptn_Cold

Tele van izgalommal és pörgéssel a film. Magával ragad a film és a fordulatokkal el se akar engedni. Szerintem egyik legjobb film. Egyik nagyon nagy kedvenc filmem, alakítás szempontjából és látványból is.

2017.10.03 Garfbob10

Rendkívül szórakoztató és látványos film. Vicces, tele remek alakításokkal, és ha kell érzelmes is tud lenni. Ezekért még azt is meg tudom bocsátani neki, hogy Ronan képében a Marvel Filmes Univerzum egyik legrosszabb fő gonoszát kaptuk.

2015.08.31 nagynesze

Páratlan alkotás. Viszont muszáj belekötnöm pár dologba… - Az akciójelenetek többsége nem volt kiemelkedő, csupán pár jelenetsor volt kreatív és stílusos. - A főgonosz vagy legalább az ellenséges oldal érdemelt volna még némi kidolgozottságot, de... Több

2015.05.02 Mozi22

Szerintem nagyon jól megcsinálták, és Chriss Pratt, klasszul játsza "Starlord" -ot.

2016.03.26 Garadi

Nálam toplistás film. Semmit nem vártam tőle, de mégis olyan élményt kaptam, amit nem tudok leírni. Hetente meg tudnám nézni a filmet. Legjobban úgy tudom összefoglalni a filmet, hogy Star Wars, amit betépett emberek alkottak. És szerintem ezzel nincsen semmi gond :) :D

2015.05.29 zoll-e89

Mivel ismét egy Marvel filmről van szó nem is meglepő, hogy egyik kedvencem lett. A főszereplő karaktere nagyon szórakoztató volt. Természetesen a többieké is. A zene különösen megtetszett attól függetlenül, hogy régebbi és nem is az én stílusom. Kihagyhatatlan film, moziban nézős!