A galaxis őrzői

Guardians of the Galaxy

2015.11.19 Robi92

A filmben a legjobb a parádésan kitalált karakterek.Kicsit bénák az akciójelenetek de a szereplőkön jó sokat lehet röhögni.Pont jó,hogy az előzetesben semmi lényeges nem volt és látva a filmet kellemes csalódás.

2015.06.16 Miss Rika

Látványban kétségtelen kiváló alkotás, lehet szidni de akkor is egy jó film lesz ha kötekedünk ha nem. Van benne kellő humor és akció. A zenékről nem is beszélve.

2016.08.24 Emma109

A két legdivatosabb elem megvan benne. Űr és szuperhősük. Közepes történet, de az legalább látványos.

2016.07.20 Bog1

Az egyik kedvenc mára filmen egyszer zseniálisan megcsinálva nagyon izgalmas a szem tavalyelőtt nyáron láttam még nyaralás közben de beszéltem a karakterekben pedig nincsen olyan sok pozitív karakterben azért valljuk be A fán kívül nem sok van de hát ő is a nevét tudja mondani de attól függetlenül nagyon jó kis karakter

2015.08.20 Filmzabáló

2014 nyarának legjobban várt filmje egyben a tavalyi nyár legszórakoztatóbb filmje is volt. A galaxis őrzői 422 millió dolláros eddigi bevétele nem a véletlen műve. Ez a szellemes, fütyörészős sci-fi azt mondta magában: elég a szokásosból, csináljunk valami újdonságot, ami szuperlaza! Sikerült!

2015.06.19 szune40

Odáig voltam ettől a filmtől. Minden karakter megkapta a maga erős stílusát. Nem értem miféle túl sok szál volt a filmben. Szerintem szépen elindult és felvezette a karaktereket majd összekerült egy szedett vedett társaság. Nekem üdítő volt ez a koncepció és bármikor újra nézném.

2015.05.12 Enccso

Meglepetés volt nekem ez a film abból a szempontból, hogy mennyire nem vette magát komolyan, amennyire a Marvel-filmek képesek. Jó volt a humora, szerethetőek a karakterek, kellemes kikapcsolódás.

2019.01.08 urbanistaa

Bár nem vagyok akció-sci fi rajongó, de a Galaxis Őrzői nagyon megfogott mind látványilag, mind pedig a történetét tekintve. Pörög a cselekmény, klassz jelenetek.

2016.04.04 Gergely Varju

Nagy költségvetésű képregény adaptáció. Amikor megláttam a Marvel logót, már elindítottam a lejátszást a HBO GO-n, végignézni végig tudtam, szórakoztató a maga módján. Ha valaki szereti a képregény adaptációkat, az alap képregényt annak kötelező. Aki... Több

2015.10.27 krysn95

Szórakoztató nyári lazaság, a tracklist pedig csak négyzetre emeli az egészet. Kicsit kilóg (még) a Marvel univerzumból, de ez a legkevésbé sem baj. Ne hagyd ki, ha a többi MArvel alkotással sincs bajod.

2015.05.06 Szeky

Ez egy olyan Marvel film, ami sajnos számomra eddig ismeretlen szereplőket tartalmazott, de szerintem jól megoldották ezt a problémát. Mindegyik karakterről megtudunk valamennyit, megtudjuk a motivációjukat és annak ellenére, hogy kiszámítható a kife... Több

2015.02.02 nikiszalanics

Elég érdekesen indult de sajnos lehetett tudni a végét, kiszámítható volt. A mosómedve az egész film legnagyobb karaktere, ha ő nincs benne akkor elég lapos a film.

2017.01.20 Katkatt

Látványosra sikeredett film, de azért nem lesz a kedvencem. A története valahogy kiszámítható és helyenként unalmas is.

2016.11.22 csocsicsoda

Nem egy szokványos akcióhősös sztori, de nem rossz. A története picit szokatlan, de tetszett.