Nincs még egy ilyen film. Ez valami oltárian extra mega módon szuper ha szabad így fogalmazni és talán nem túlzás. Számomra legalábbis igazán maradandó élményt nyújtott. Máskor is elő fogom venni megnézésre :) Bár hozzáteszem Mark Ruffallo-t jobban kedvelem Hulk szerepére.
Ahogyan minden szuperhősös filmben, itt is szuperképességeket kapnak a főhősök, és azért jó nézni, mert jó elképzelni, hogy mi vagyunk a szuperhős helyében. Kicsit kiforgatták itt Hulk személyét.
Nem vitás hogy a Marvel Filmes Univerzum egyik leggyengébb filmje, de az eddigi Hulk adaptációk közül eddig ez sikerült a legjobbra. Norton számomra legalább annyira jó Bruce Bannernek, mint a később őt leváltani készülő Ruffalo. Habár a történetben ... Több
Szeretem az Edward Nortonos Hulkot! :) Szerintem messze a legjobb HULK. A film végén viszont a szinkron botrányos. :)
Ez egy fárasztóan közhelyes, sablonos film. A szerelmi szálat már nem is mondom, igazán kihagyhatták volna, mert néha bizony csöpögött a nyáltól. Voltak benne szép számmal logikai bukfencek is, a poénokon nevetni nem sok kedvem volt, sőt, néha nem ér... Több
Érdekes, hogy annak ellenére, hogy szinte teljesen lecserélték a színészeket a 2003-as filmhez képest, a sztori ott folytatódik, ahol akkor félbehagyták. Nincsenek magyarázkodások, vagy felvezetések, hanem egyből belevágnak a közepébe, mintha termész... Több
Tetszett, bár számomra eltörpül, a többi marvel film mellett. Igazán adhatnának már ki egy új Hulk filmet, amiben jóvátennék az előzőekben elkövetett hibáikat.
Azt hiszem ez az eddigi legjobb film a Hulk-piacon. Összességében nem nagy eresztés, de valamiért számomra mégis nézhető.
Nagyon tetszet a film a főgonosz is jó volt a Edward is hozta a formáját. Mindenképpe megéri megnézni a filmet!
Elsőre kicsit meglepődtem amikor Bruce Banner szerepében láttam Edward Nortont. Nagyon jó színész, de ez nem az ő karaktere. Mindemellett egy nagyon jó filmet láthatunk.