Az elején kicsit furcsán kezdődik és kell pár perc mire az ember rájön ,hogy mi is a helyzet . De utána szerintem hozza az akciót. Izgalmas, pörgős , látványos és elgondolkodtató is. Bár a végét én máshogy zéártam volna le , de így is tetszett.
Azt kell mondjam: kellemesen csalódtam! Előzetes kritika olvasgatások hiányában egy tipikus mainstream cgi sci-fire számítottam, de helyette egy jól kidolgozott történetet kaptam sok humorral, és akcióval.
Túl sokat vártam tőle talán ez lehetett a baj. Nem ad egy hihetetlen nagy szórakozást és a jelenetek is elég laposak, erőltetettek. Talán egyszer megnézhető és kész.
Nem egy kiemelkedő sci-fi. de maga film alap ötlete elég érdekes. Kicsit olyan, mintha videojátékokból emelték volna ki ezt újra éledős dolgot. Egész jól be tudtál illeszteni filmbe.
Nem rossz film, de már kissé unalmas a téma, sok hasonló filmet láttunk már mostanában. Mindenesetre a színészek alakítása profi, színvonalas a történet!
Elég érdekes témát dolgoz fel. Nagyon ötletes hogy mindig ugyanakkor felébred és kezdheti újra a napot. Csak ilyenkor mindig elgondolkodok, hogy mi történt ott ahol ő meghalt? :D Na, de a filozófiát eltéve egy nagyon izgalmas film volt, amilekötött teljesen. De vmi akkor se fogott meg benne annyira hogy 5/5-öt adjak rá :D
Ez egy modern sci-fi,amely szerintem nem lett a legjobb. Ezek az időbeli ugrálások néha nagyon zavaróak lettek. A főszereplők pedig nem olyan szimpatikusak.
Kategóriájában egészen jól sikerült film. Tom Cruise nagyon jól, hitelesen és meggyőzően alakítja a karaktert. Végig izgalmas és nagyon látványos a film.
Igazi hollywoodi szuperprodukció. A látványvilág felső kategóriás és az összkép is méltó egy top filmhez. Az egyetlen amit negatívumként feltudok hozni, hogy az ismétlődő jeleneteket (az elején, amikor mindig újra éli az előző napot) kezdtem már kicsit unni.
Nekem egy élméyn volt a film.Tom Cruise és Emily Blunt tökéletes választás volt a föszereplők eljátszására.Én egy percig sem untam a filmet,tele volt akciókkal,ami érdekessé tette a filmet és a sztorit is imádtam.
Nálam betalált a film 9 pontért.A női főszereplő is jó volt így, mégha sokaknak nem is tetszett. Michelle Rodriguezre irt kötekedő, kihivó, poszt-apokaliptikus Xena-amazon karaktert egy vékony/szelidebb maca játsza.Persze Tom is hozza az elvárt szinv... Több
Kétkedve ültem le megnézni, nehezemre esett Cruise-t elképzelni a főszerepben. De mint kiderült, ez egy igen érdekes sci-fi film, és Tom Cruise meglepően jó a szerepben. Látványos jelenetekkel tűzdelt, de ugyanakkor kissé elgondolkodtató is.