A film története szerintem elég kreatív lett! A kivitelezése nem túl kiemelkedő, de azért látványos! Tom Cruise igazán jó színész, de nem ez volt a legjobb alakítása!
Ez egy igazán jó film a maga műfajában. Folyamatosan megmarad a néző érdeklődése a történet iránt. A főszereplők kihoztak minden tőlük telhetőt és a rendezés, valamint a történet is tökéletes lett.
Nagyon jó blockbuster film, sőt, a maga műfaján belül az egyik legjobb. Egy pillanatig sem válik unalmassá, mindig tud valami új ötletet bedobni. Egyedül a végét sajnáltam, szerintem azt elszúrták, de simán elnézhető, mert maga a film nagyszerű.
Esélytelenek nyugalmával ültem le megnézni, de végig lekötött és izgalomban tartott. Teljesen jó kis film! Jók a színészek, a sztori és a látvány is.
Alapjáraton szeretem azokat a műveket, ahol idegen civilizációk mennek neki a Földnek...viszont erről a filmről valahogy mostanáig nem hallottam. Az IMDB értékelése keltette fel bennem a kíváncsiságot, mivel aránylag magasan jegyzik a voksoklók. Nem ... Több
Ma adták a televízióban, gondoltam, adok neki egy esélyt. Kövezzetek meg de én k.....ra nem értettem a végét. De amúgy jó film.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a filmet. Azon kevés Tom Cruise alkotások között van amik tetszettek is nekem (pedig nem sok olyan filmje van ami bejött). Látvánnyal nincs semmi baj. Sztorira lehet mondani, hogy a vége felé némileg össze csapottá vált de ha az ember odafigyel rendesen teljes mértékben érthető az egész.
Remekül sikerült film. Nem is nagyon tudok ehez hasonló filmet mondani. Tom Cruise meg hozza a tipikus karakterét :D Max pont nálam
A történet alapötlete egyedi, de a körítés már hasonmás, de ettől eltekintve egy nagyon jól kidolgozott mozgóképet láthattam. Tom Cruise it is hozta a pörgős alakítását, ahogy az elvárható tőle. Valószínűleg, többször is neki fogok rugaszkodni az események felelevenítése végett.
Tisztességesen szórakoztató, kreatív ötletekkel van tele. Jelen van benne néhány váratlan humor rész is. Egy jó film, amit kicsit kilép a különleges cselekményével a már megszokott akciófilmek sokaságából.