Kaland, izgalom, humor kell ennél több?! Igen, hihetetlen látványvilág, fantasztikus karakterek és egy nagyon jól összeválogatott szereplőgárda! Az eredmény pedig egy tökéletes, töbször nézhető film!
Ritka jó film ez még Johnny Depp-től is pedig nagy kedvencem. Szóval imádtam a többi része se kivétel ez alól hisz nagyon jó ez a kalózos téma. Sztori és a színészi játék is rendben volt.
Örök kedvenc marad mindig. El sem tudom mondani hogy hányszor néztük újra a barátnőimmel. A történet egyedi. A szereplők, karakterek tökéletesen passzolnak egymással. Az szerelmin szálak jól vannak megkomponálva és a zene is mennyei az összes részben... Több
Hihetetlen film volt és a mai napig is imádom. Kalózos történet ami egyszerűen magával ragad. Emellé még raktak nem is egy de egy rakat jó poénos beszólást. Jack Sparrow személye pedig egy istentelen jó alakítás Johnny Depp-től.
Imádtam a filmet, anno még moziban volt szerencsém megnézni jó pár barátommal együtt. Egy igazi kalandfilm, látványos, van benne fantasy minden ami egy jó kis szórakozáshoz kell. Depp meg nagyon jó benne.
Nem szerettem a kalózos filmeket, amíg ezt nem láttam. Annyira eltalálták a hangulatot és a karaktereket, nem beszélve a zenéről, hogy nem lehet megunni. Jack Sparrow pedig szavakba foglalhatatlan ;)
Jhonny Depp egy újabb zseniális filmje. A kalózos hangulat nagyon egyedi, a történet talán picit sablonos de mivel magával ragadó ez nem felróható :) az első részt ajánlom inkább
Nagyon egyedi film volt akkoriban. Modern hajós kalandfilm, akciófilm nem igen volt jellemző a huszonegyedik századi filmgyártásra pláne ami ilyen híres lett volna. Szerintem kb két kezemet meg tudom számolni az eddigi kalózos filmeket mostanában. Mindenképpen beszédtémára érdemes kalandfilm.
Összességében egy szuper filmet láthatunk. Csodás a zene, a színészi játék, és a történet is nagyon jó! Ebben a részben egy unalmas jelenet sincs, mindig történik valami érdekes és látványos, aztán egy rövid beszélgetés, majd megint a látvány kerül előtérbe! Sajnos ezt nem tudták megismételni a 2-3 részben.
Már kisgyermek korom óta a kincskereső, kalózos játékok és filmek a kedvenceim, így a Karib-tenger kalózai összes részét is nagyon szeretem. Izgalmas, eredeti a szereplők színészete és nagyon tetszett, hogy azért egy kis romantikus szálat is húztak a kalandba.
Johnny Depp hatalmas kalóz figura nagyon jól játssza ezt a szerepet.A történet persze a szokásoy háborúskodás,sok kalóz és értékes kincs amiért folyik a küzdelem.Vannak benne jó poénok és szerintem az egész családnak egy klassz szórakozás lehet ez a film.
Kalandos, igazán izgalmas, ugyanakkor vicces, szórakoztató film, nem csalódtam benne. Nagyon jó benne J.Depp és O.Blum is. A kalandos, pörgős filmek kedvelőinek!