A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

2017.11.23 nagysar

Nemrég adták TV-ben de nem bírtam végignézni. Amikor anno moziban ment, még egy jó film volt ( 15 éve) most már inkább csak Jhonny Depp miatt érdemes megnézni :)

2016.04.15 Kate Rainbow

Színész válogatás 5 csillag, sztori szintén, a látványról meg már nem is beszélve. A sztori magával ragadó. És ami még nagyon tetszett, hogy amellett, hogy a sztori igen komoly nagyon humorosra sikerült megoldani, és nem volt erőltetett. Szóval humor szintén 5 csillag ;)

2015.06.24 Newyqrk

Az összes karakter [kivéve a kis boom és a csaja ] megával ragadott és elvitt egy olyan világba, amiben igaz csak bevezetést kaptunk de remek atmoszférával rendelkezik. A történet jól műkődik pedig a szükséges előzmények össze vissza derülnek ki.

2015.06.04 miska1967

Számomra ez volt az utóbbi tíz év egyik legjobb kalandfilmje! A karakterek, a történetvezetés, a zene minden nagyon együtt van! A helyszín, a látvány, a zene,és a színészek előadása mind csak emelik eme remek film megítélését.

2015.06.16 AESB

Kiváló film. A történet kalandos, izgalmas és kiváló humorú! Az elejétől a végéig szórakoztató, leköti a néző figyelmét. A látványvilága egyszerűen kiváló és a színészek is!

2015.12.30 Niki19

Nekem nagyon tetszett ez a film, mint az összes többi része. Érdemes mindet megnézni, azonban külön külön is nézhetőek, nem összefüggő. Csak ajánlani tudom.

2015.12.29 sepsiklaudia

nagyon szórakoztató, nagyon jó, többszöri látásra és izgalmas és igazán humoros

2015.10.07 Siriusalias

Nagyon jó fantázia film! Jól vannak kiválasztva a színészek, jó a rendezés, és érdekes a stílusa a filmnek. A vizuális effekteknek köszönhetően el hiszed ami történik. Mi kell még? Jó szórakozást!

2015.05.23 Melibaba

Nagy kedvenc ez az a film amit barmikor meg tudok nezni es mindig jot nevetek rajta megunhatatlan! :D

2016.02.09 bviki

Jó kis esti családi filmet sikerült ebből összehozni. Jack Sparrow nagyon jó alakítás, a mozgása remek, remek casting! :D Az első 1-2 rész szívesen megnézem bármikor.

2015.11.02 Vivi02

Hihetetlenül jó film. Szórakoztató és izgalmas. A szereplők helyén vannak, kiváló alkotással. Johnny Deep kiválóan játssza a kapitányt, szerintem ez az egyik legjobb alakítása.

2015.06.02 zsuzsa

Nagyon jó kis film, mindenkinek csak ajánlani tudom. A színészi játék jó, mondjuk én Orladno Bloom-tól többet vártam volna, mivel meglátásom szerint elég gyengén játssza a szerepét. Keira Knightley szemre való, jól játssza a gazdag lányt aki a film ... Több

2015.05.20 mokanszkit

Johnny Depp az egyik kedvenc színészem, szóval jó kedvel vágtam bele a Karib-tenger kalózainak kalandjaiba. Az elején már ott van az a hangulat ami a film végéig jelen van ami még nagyobb fellegekbe szál amikor megjelenik Jack Sparrow kapitány. A tö... Több

2015.05.19 Sz.N.K.N

Nagyon szeretem az ilyen típusú filmeket ez pedig egy egész jó kis fantasy-kalandfilm lett, ami még néha mosolyt is csal az emberek arcára, Johnny Depp pedig elég nagyot alakított Jack Sparrow szerepében.