Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
82%

Aviátor (2004)

The Aviator
Filmadatlap
 
29
Szereplők
28
Vélemények
27
Képek
1
Videók

Vélemények: Aviátor (2004)

 
TeeRPaaK   2020. 01. 21.

legújabb vélemény

minden idök egyik legjobb filmje

 
indingo   2017. 11. 02.

Az egyik kedvenc igaz történetű filmem. Leonardo DiCaprio zseniális, mint mindig. Nagyon hiteles. A története izgalmas és felkavaró, csak ajánlani tudom.


 
Deku   2017. 07. 18.

Az egész film nagyon sajátságos de ez ebben az esetben nem tetszetős. DiCaprio rémesen teljesített, egyedül Cate Blanchett szereplése tetszett. Ezen kívül semmi jó nem volt benne.

 
dailyfilmsan   2019. 01. 08.

jó az alap amiből dolgozik a film. Nagyon érdekesnek találtam a storyline-t. Viszont meglátásom szerint ebből a filmből kettő részt is lehetett volna csinálni ahelyett hogy 3 órás filmmé dagasztották. Már pedig ha erre a filmre kíváncsi vagy akkor ké... több»

 
GedyPapa   2017. 05. 02.

Az egyik kedvenc filmem DiCapriotol és mégis méltatlanul háttérbe szorult. Kiváló színészi játékok jellemzik, de Leonardo visz mindent. Nagyon jól játssza a kényszerbeteg Howardot.

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 04.

Nem jött át a film hangulata,és így mindegy is,mert nem éreztem magaménak,Megnéztem,de nem nyerte el a tetszésemet.Di Caprionak vannak sokkal jobb filmjei.

 
Filmelemző   2018. 05. 06.

Bár Scorsese nagyon jó rendező, ám az Aviátorral erősen lehetett érezni, hogy nagyot akar dobni. Erőlködés lett belőle. Érdekes a film képi világa, a rengeteg korhű felvétel, a 30-as és 40-es évek hangulatának megidézése, az összhatás valahogy túlont... több»

 
Zsceeeka   2015. 04. 20.

Fantasztikus film, legalább 10-szer láttam már. diCaprio Oscar-díjas alakítást nyújt, ahogyan Cate Blanchett is. Az igaz sztori mag még nagyobb élt ad az egésznek, nem érdemes kihagyni.

 
Loborg   2015. 09. 29.

Nagyon szeretem ezt a filmet . A hangulata sajátos , tudjuk , hogy életrajzi film és nagyon jól megjeleníti a rendező a kor szellemét . DiCaprio és Cate Blanchett mindketten Oscart érő alakítást nyújtanak.

 
Adepto   2016. 02. 05.

Howard Hughes Amerika egyik legendás alakja, aki tulajdonképpen polihisztor volt. Ami érdekelte és amivel kapcsolatban volt egy víziója azt véghez vitt bármi áron. A pénz nem szímított, még akkor sem, amikor már a csőd felé tartott. A monumentális és... több»

 
Olivér Rózsa   2017. 06. 23.

Nem volt rossz film csak egy bő órát kivághattak volna nyugodtt szível mert ez a 3 óra hosszú volt. Nem derült ki hogy igaz történet-e mert elégé úgy tünt.

 
fcbnandi   2015. 10. 30.

Szintén nagyon jó Dicaprio film. Sőt kiváló. Láttam már párszor és minden szempontból nagyon jól össze lett rakva. Az ilyen filmeket szeretem a legjobban.

 
penzesisti   2017. 08. 05.

Nagyon jó triót alkot Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett és Kate Beckinsale. Ütős film, élvezetes, hiteles, nem hétköznapi. Martin Scorsese ezúttal is élményt adott.

 
veresszsoltika   2017. 10. 21.

nagyon jó életrajzi dráma, hiteles karakterekkel, hiteles és korabeli díszlettel, környezettel , milliővel. Érdemes megnézni, mert más mint a megszokott.

 
Rikudou6   2015. 08. 12.

Jó a sztori, elgondolkodtató, olykor vicces, izgalmas, megvan benne minden, ami kell. Nagyon izgalmas film és egyben látványos is, fantasztikus történettel. Nekem tetszett csak ajánlani tudom.

 
imreacs82   2019. 10. 20.

Az egyik legjobb rendezőnek tartom Martin Scorsese, az egyik legjobb színésznek Leonardo dicapriot, ebből adódóan nagyon tetszett a film, mindenkinek ajánlom!

 
Luxury   2015. 12. 28.

Én speciel azt sem tudtam, hogy mit jelent az ’aviátor’ szó, pedig igen egyszerű: pilóta. Így már egyértelmű a film fő történeti szála, ha tudom, még csalogatóbb lett volna ez az alkotás

 
Filmzabáló   2015. 08. 20.

Monumentális. Kalandos. Hosszú. Engem a címe is nagyon csalogatott, amikor utánanéztem a filmnek. Kellően titokzatos és tömör. Én speciel azt sem tudtam, hogy mit jelent az ’aviátor’ szó, pedig igen egyszerű: pilóta. Hosszú és magányos délutánokra és estékre ajánlom, 16 év fölött.

 
tooker   2019. 01. 12.

Leonardo DiCaprio, Martin Scorsese, Cate Blanchett, Jude Law, Willem Dafoe, Kate Beckinsale, Alec Baldwin...nagyon ütős szereposztás. Nem csalódtam a filmben, minden színész hiteles és maximális élményt nyújtott.

 
Imádom Nagy Antalt   2015. 08. 19.

Nagyon fontos filmet pótoltam be a napokban. Az Aviátor nagyszerű táptalaja egy lehengerlő színészi alakításnak, hiszen egy (túlságosan is) hosszú és eseménydús életrajzot kelt újból életre a filmvásznon. Leo szobrot érő alakítása lehengerlő.

 
nagynesze   2015. 08. 31.

A kosztümökre, a sminkekre és a díszekre semmiféle panaszunk sem lehet, sőt még a kor előrehaladta is érződik a megjelenítésükön. Piros pont Scorsese-nek, aki figyelt erre. Ezen is látszódik, hogy nem egy összecsapott mű ez. Természetesen a technikai részletekre is ugyanez a profi precizitás jellemző. Nagyszerű film!

 
pottyospanna   2015. 03. 16.

Mostanában Di Caprio az egyik kedvenc színészem lett. Ezt még nem láttam tőle, ezért megnéztem. Rájöttem, hogy nem csak mostanában voltak jó filmjei, hiszen ez több, mint 10 éves film, de mekkorát alakít ebben is, hihetetlen! Nagyon jó színész, nincs amit ne tudna eljátszani!

 
Gabor84   2015. 02. 06.

Elismerem, hogy az igaz történetek jobbak, mint a fikciók, de ez valahogy nem kapott fel, hiába szól a repülésről is a film. :(

 
kiscsillag8902   2015. 02. 23.

Nagyon lebilincselő a film története. Martin Scorsese remek rendező, az egyik kedvencem. Nagyon jó kis önéletrajzi film lett. Nem elvesztegetett idő, ami film.

 
Agnes Kovacs   2016. 11. 23.

Legjobbnak tartott Leonardo DiCaprio filmek egyike számomra.Eleve szeretem az életrajzi vagy valós történetek alapján forgatott filmeket ,de itt mind a rendezés a föszereplő és a felvételek/operatőri munka/ együttes munája zseniális.Hozzá járul a 20... több»

 
Sniper   2016. 05. 11.

Kicsit olyan, mint a jó öreg Scorsesere rátört volna valamilyen elnyomhatatlan nosztalgia, és mindenáron meg szeretett volna énekelni valami nagyot vagy érdekeset a korai huszadik századból, és ehhez összetrombitálta korunk legismertebb színészeit és... több»

 
justynaw   2016. 05. 03.

Van abban valami elmondhatatlanul bájos, amikor az új Hollywood a régi Hollywoodhoz nyúl, kerekít belőle egy szép eposzt vagy hőskölteményt, majd tálalja a közönségnek, hogy nézzétek, ez volt a dicső hőskor. Így írják újra és újra a történelmüket, ho... több»

 
UmpaLumpa   2015. 10. 09.

Scorsese és Leonardo Di Caprio is abszolút kedvenceim, és ehhez még társulnak olyan nevek, mint Cate Blanchett, Willem Dafoe vagy Judre Law - nem beszélve a személyekről, akiket alakítanak. Nagyon szeretem azt a kort, amiben a film játszódik, és a lá... több»

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.