Hang nélkül

A Quiet Place

2021.08.26 szabmarc

Számomra keveset adott ez a film. In medias res indít, ami alapvetően jó húzás is lehetne, azonban elég keveset tudunk meg a sztoriról, az előzményekről, a misztikus lényekről. A színészi munka szerintem szuper, hozzák, amit kell, illetve kifejezette... Több

2019.07.25 Mercy23

Borzalmas. Untam az egész filmet,alig vártam, hogy vége legyen, nem volt belőle semmi. Túlértékelt semmi.

2018.06.28 Csicsi88

Nekem nagyon tetszett a történet a sztori és a színészi alakítás is. Lehet annak is köszönhető, hogy sok negatív kritikát olvastam a filmről és már úgy álltam hozzá. De kellemes csalódás volt, szerintem nagyon jó kis film, ajánlom.

2018.08.14 buzsikturner

Kétségtelenül megkapó az atmoszférája, de csak akkor gyakorol ránk hatást a csend és a zörejek váltakozása, ha el tudunk tekinteni azoktól a rettenetes blődségektől, amik a film cselekményét jellemzik. Egy sci-fi kapcsán elengedhetetlen, hogy elrugas... Több

2019.12.11 freeman

Király film

2020.02.29 Róbert Gyenes

A hanghatás eszméletlen effektet ad hozzá

Moziban néztem, inkább thriller, mint horror. A teljes csend a teremben a hirtelen hangokkal szinte mindenkit megborzongatott.

2022.06.19 Tóth István

Sssss

Ha működik egy filmnél az alacsony költségvetés és még sikert is érnek el vele az mindig maradandó marad! Rém egyzserű a sztori és tényleg végig izgulható az egész film! Nagyon kellemes csalódás volt és vártam a folytatást!

2021.01.02 RADD

Többet vártam volna tőle. Alig beszéltek benne. Lehet tenni vele egy próbát, de ennyi. Ezt a filmet csak akkor nézem meg, ha nagyon muszáj, vagy ha más film rosszabb ennél. Nem volt annyira értékelhető film ez, kb. csak időpocsékolás volt ez. Nem mon... Több

2018.10.19 AlexCooper

Manapság ritka az a film, aminek azonnal megnézném a következő részét, ez az! Izgalmas!

2018.05.01 Phalanx

Az év horrorja? Naná! Baromira eltalálták ezt a filmet, hátborzongató, izgalmas, lebilincselő, keresem a jelzőket, de nehezen találom. Nálam azonnal bekerült az idei év top10-esébe, semmiképp ne hagyd ki!

2023.07.05 Kata Racta

Amiben más

Sok thrillert láttam már, tudom értékelni, ha valamelyik érdekesebb ötletre épül. Ez nagyon tetszett.

2024.06.29 Kovács Attila Csaba Nézhetetlen

Nézhetetlen

Már az elején felidegesített az értelmetlen kisgyerek. Képes lett volna az egész családot kinyíratni. Utána a „remek” apa, aki azt a gyereket viszi el élelmet gyűjteni, amelyik nem akar, amelyik meg akar, azt otthon hagyja. Szóval nem izgalmas volt nekem, hanem bosszantó.

2019.03.13 nopepatryk

Összességében tetszett, de nem vitte fel annyira az izgalomfaktort. A teljes film alatt egy 2-5 perces rész volt, ami felserkentett. A lényekről a fogukon, "fülükön" kívűl (ami a leglényegesebb persze) többet is megtudhatnánk. Ez az apa "bázisán" jól bemutatható lett volna.

2018.04.28 Twister

Még ha nem is vagy egy nagy horrorrajongó, vagy ódzkodsz a műfajtól, ezt akkor is érdemes megnézned. Nem kaszabolós, nem szellemes, ijesztegetős féle horror ez, hanem egy olyan, ami beleszegez a székbe, és olyan erővel tart ott, hogy nehezen állsz fel a végén. Most is kiráz tőle a hideg. Moziba be!