Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%
Filmadatlap
 
16
Szereplők
83
Vélemények
34
Képek
6
Videók

Vélemények: Hang nélkül (2018)

 
Tóth István   2022. 06. 19.

legújabb vélemény

0
Sssss

Ha működik egy filmnél az alacsony költségvetés és még sikert is érnek el vele az mindig maradandó marad! Rém egyzserű a sztori és tényleg végig izgulható az egész film! Nagyon kellemes csalódás volt és vártam a folytatást!

 
Artemisia   2020. 05. 07.

a nap véleménye

5
Némaság

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Hang nélkül... A film, ami 2018-ban feladta a leckét minőség terén a horrorrajongóknak, és megváltoztatta a véleményt a műfajról. A film, ami megmutatta, hogy puszta hanghatásokkal is el lehet érni torokszorító feszültséget, puszta képekkel, mint a... teljes kritika»


 
HE7EDIK   2018. 05. 11.

7

Borzalmas. Se eleje, se vége, telis tele logika hibákkal, a lényekről semmit nem tudunk meg, egy ilyesztgetős tucatfilm. Ja és persze az sem tűnik fel senkinek, hogy még az alapötlet is lenyúlás. Rémlik egy bizonyos Ahová lépek szörny terem???

 
Harper   2018. 05. 08.

a nap véleménye

5

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon nehéz rendezői feladatot oldott meg John Krasinski, hiszen beszéd és hangok nélkül kellett érzelmeket kifejeznie és olyan feszültséget teremtenie, mely magával ragadja a nézőt. Sikerült neki. A hangok nélkül energikus, erős alkotás lett. Az al... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 05. 24.

a nap véleménye

1
Hatások hang nélkül

A Hang nélkül esetében egy igazi meglepetésről beszélhetünk, amely ékes iránymutatója lehetne minden kis költségvetésű horrornak/thrillernek. A koncepciója pofonegyszerű, de a hatásmechanizmusai annál jobbak: lehetőség szerint ne csapj zajt, különben... teljes kritika»

 
Deku   2018. 05. 13.

2

Ez a horror nem a látványról és a véres jelenetkre épít mint drámai pszicho thriller elemekre. Azzal, hogy a csenddel játszik nagyobb hatást ér el mintha törne zúzna minden jelenetben. Ha jól visszaemlékszem én gyerekkoromban pont ettől féltem. Csend... több»

2
 
qwer   2021. 12. 07.

2

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Soha nem nézek horrort, de erről a filmről annyi jó véleményt olvastam, hogy gondoltam, adok neki (és magamnak) egy esélyt. Az első 10 perc után leállítottam, egyrészt, mert sokkolt, másrészt felbosszantott, hogy mégis milyen sügér szülő az, aki egy ... több»

2
 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 05.

0

Ebben az évben sok horror - thrillerben csalódtam már, ezáltal úgy ültem be a moziba, hogy nem számít mennyi jót és rosszat olvastam a filmről, úgy voltam vele inkább nem várok tőle semmit. Azt leszámítva, hogy semmi magyarázatot nem kaptam a filmről... több»

 
indingo   2018. 05. 13.

0

Nekem az tetszett személy szerint a filmben, hogy az alaptörténete eléggé minimál. Nincs több szál, nincs benne ezer szereplő, visszatekintés a múltra, felesleges hatásvadász gyilkolászás, csak a családra koncentrál a történet, az ő túlélésük áll a k... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 16.

0

Nézhető,de csak ennyi. Logikai buktatókból rengeteg van benne, és néhol kissé érdekes a rendező gondolatmenete, hogy mit is akar? Aki látta, tudja miről beszélek. Kissé tucatfilm benyomását kelti, az alapötlet nem rossz, csak a kivitelezés sikertelen. Egyszer nézős, és ennyi!

 
HercegPeter   2019. 06. 17.

0

Egy ilyen filmet felesleges leszinkronizálni, igaz, sok munka nem lehetett vele. A sztori egyszerű, mint a faék, mégis végig leköti a néző figyelmét. Alapból a csend mindig kelt egyfajta feszültséget, pláne, ha az életünk múlik rajta. Nekem az eleje ... több»

 
Berto49   2018. 05. 06.

0

Horror, vagy thriller? Az egyik fő vitakérdés a sok olvasható vegyes (hideg és meleg) vélemény alapján. Én a horror mellett szavazok, mert a szörnyek elképesztően félelmetesek és rusnyák, szerencsére elég ritkán lehet azokat látni, bár az egyik „halá... több»

 
dailyfilmsan   2019. 08. 01.

0

Nem rossz filmet hoztak össze a készítők. Egy olyan területre barangoltat a film, ami az érzékekkel játszik. Kivonva a hangokat nem eléggé hatásos a film, de annál izgalmasabb. Nincsenek benne nagy jumpscare-ek, viszont van benne egy igen jól kidolgo... több»

 
Szilonka   2018. 05. 11.

a nap véleménye

0

Egy nagyon izgalmas köntösben született földönkívülis történet. Egyedi az ötlet az extra hallású UFOk-ról. A furcsaságokkal kezdeném. A szülők elképesztően felelőtlenek voltak. Már az elején azzal, hogy nem figyeltek eléggé a kisfiúra, bár nem hinném... több»

 
elekm90   2020. 12. 14.

0

Tetszett a film koncepciója, elsősorban nem a szörnyekre gondolok, akik a hang alapján tájékozódnak, hanem arra, ahogy ez meghatározta az egész film atmoszféráját. Nagyon kevés dialógussal nagyon sok feszültség már a nyitójelenettől, szerintem ez a r... több»

 
Filmelemző   2018. 05. 05.

6

Kisgyermekes apaként kifejezetten megrázott és sokkolt a film sztorija. Iszonyúan izgalmas és kőkemény az egész. Szerintem bőven megérdemelte volna a 18-as karikát. Krasinski mesterien növeli a feszültséget és egyszerre áll helyt a film rendezőjeként... több»

 
Ms. Akárki   2019. 09. 22.

0

Számomra valahogy nagyon unalmas volt. Az alapötlet nem lett volna rossz, de addig nekem nem ijesztő, míg a lényekről többet meg nem tudunk. A színészgárda kifejezetten jó volt. Kíváncsi leszek, hogy hogyan tudják folytatni majd a történetet, a túlélésért folytatott harcot.

 
BoBamburg   2018. 07. 10.

1

Hát ez elég gyenge film volt, nem is értem mi ez a nagy hype körülötte. Béna, és logika is csak nagyon minimálisan van benne, nem több ez a film se mint a mai tucat hollywoodi horrorok. A szörnyek is gagyik, semmi extra nincs a kinézetükbe, se nem i... több»

 
Norbert93   2019. 01. 17.

0

Feszültségkeltésben zseniális. Sajnos túl rövid a film, elidőztem volna még egy kicsit rajta. Amit kisebb sablonként értem meg az a szörnyek gyengepontja, már az elején számítottam erre a fordulatra, de ettől függetlenül ügyesen lett kivitelezve. Röviden ,tömören: jó film!

 
harnas1207   2021. 07. 16.

0

Különleges megvalósítás, igazi csemege a film sznoboknak. Ezenkívül irtó nagy hülyeségek vannak a filmben, feszültség ide vagy oda... A történet hiánya azért probléma, mert maga a film nem tud tartalmilag annyit adni, hogy beteljünk vele. Hatalmas csalódás.

 
Bazzzsi   2019. 01. 05.

0

Egy új hullámot indított el a földönkívülis filmek történelmében. Az ötlet és a kivitelezés is remek.

 
Norbi   2018. 07. 24.

1

Nem fogott meg. Semmitmondó értéktelen film lett. Nem ragad magával a maga néma világával, néha saját magát hazudtolja meg a film, és semmi érdekeset nem tudtunk meg a szörnyekről.

 
TomÁcs   2018. 08. 07.

0

Maga a z ötlet, az elképzelés, a szereplők és bizonyos jelenetek kiválóak voltak, de valamiért nem állt össze a film.

 
VvV   2018. 10. 28.

0

A (hang)ulata nekem bejött. A történet egész jó, aki szereti az ilyen jellegű filmeket. Várom a második részt.

 
hsanya182   2018. 08. 09.

1

Felkeltette az érdeklődésemet a minőségi kidolgozott képvilága és misztikussága. Rögtön a közepébe csap a történetnek, szóval össze kell álljon a kép bennünk most miről is van szó. Látszólag nem történik semmi érdekes, de mégis benne van a feszültség... több»

 
MMcFly2015   2018. 05. 06.

a nap véleménye

0

Cloverfield Lane 10 c. film óta nem félek beülni az ilyen jellegű kamaradrámákra, noha ott csak egy pince volt a környezet, mégis olyan feszültségekkel töltötte meg a filmet, hogy kimagasló alkotás volt a 2016-os évben. Így könnyen felcsigázta az ér... több»

 
Lonka   2018. 08. 26.

0

Szerintem jól össze van rakva, a hibái ellenére is. A története izgalmas és az hogy minimális a kommunikáció még inkább fokozza a feszültséget.

 
MKristijan   2018. 05. 06.

0

Hatalmas egy élmény volt :) kellett már egy ilyen minőségű film. Minden egyes néző ott ült csendben, és hallgatott, még arra is figyeltek hogy a popcornt csendben egyék, tisztelet nekik :D. Ami negatív volt és kicsit elvett az élményből, az az hogy a... több»

 
MidoD7   2018. 05. 13.

0

Hol is kezdhetném a történet elemzését. Halkan jegyzem meg, hogy az alap sztorit mindenki ismeri azt nem is feszegetném de azt kell mondjam, hogy sokkal többet kapunk mint amit trailer vagy leírás alapján megtudnánk ítélni. A szereplőket nagyon megtu... több»

 
jfruzsi97   2020. 11. 03.

1

Imádtam. Nagyon jó a sztori jó szereplőkkel. Nagyon megfogott a film hangulata, érdekes és izgalmas volt. A szörnyek is elég látványosak lettek, félelmetesek. Várom már nagyon a második részt.