Nolan második legjobb filmje, amit még ezredjére sem fogok megunni. Annyira tökéletes alkotás, hogy hiba lenne tovább vesztegetni szavaimat hibákat keresve. A történet egészen egyedi és a színészek nagyon hitelesen hozzák az ellenséges bűvészek szerepét.
Rendkívül izgalmas film. Fenntartja a figyelmét a nézőknek elejétől a végéig. Hugh Jackman teli találat erre a filmre. A történet rendkívül átgondolt és a fordulatok is isteniek. Bár a szinkron szerintem itt nem igazán passzol. Mindenképpen feliratosan érdemes nézni eredeti szinkronhangokkal:)
Címe ellenére, nem tökéletes. Az alapsztori jó, tele csavarokkal ám itt-ott azért könnyen el lehet veszni és ez nem feltétlen a néző hibája, nem unalmas film ám itt-ott eléggé vontatott. Ennek ellenére igen csak pozitív csalódás volt anno.
Szerintem egy kicsit vontatott, de érdekes és látványos film, a logikája egy idő után számomra kiszámíthatóvá vált, ennek ellenére jól szórakoztam. Hugh Jackman-t imádom és itt is nagyon tetszett az alakítása
Ez az egyik személyes kedvencem, de ezzel biztosan nem vagyok egyedül. Ez az egyik legjobb thriller, amit valaha leforgattak, minden egyes perce leköt, a történet elgondolkodtat, a színészek nagyon jók.
Zseniális film, kötelezően többszörnézős!Iszonyatosan jó, aki szereti az elgondolkodtató izgalmas filmeket, amik alatt egy percre se lehet megnyugodni, annak ajánlom bátran.
Picit lassan indul be a film, de (ami manapság egyre kevésbé érvényes) végig fenn tudja tartani az ember érdeklődését és kíváncsiságát. A végkifejlet szerintem zseniális, és ugyanakkor megrendítő.
Nos egészen összezavart elsőre...és másodikra is. Nehéz volt követni, szóval nagyon zseniális lett. Kicsit talán néhol túl hosszú számomra. Nézzétek meg ezt a filmet és megértitek vagy sem,akkor újra és újra nézzétek meg.
Nem véletlenül lett Christopher Nolan az egyik kedvenc rendezőm. Ezzel a filmjével is bebizonyította, hogy az orránál fogva tudja vezetni az embereket, mert ahova kifut a film, az nagyon beteg. Ha lehet senki ne olvasson kritikát a filmről, ugyanis lelőhetik a film lényegét.
Zseniális film, tökéletesen elgondolkoztató, ami kifejezetten remek benne. A képivilágtól elkezdve a storyn-át a színészek alakításáig minden kiváló. Remek film, remek rendezés, habár Nolan-ban ritkán lehet csalódni.