60% 95 szavazat
Tüske

Tüske

Splinter
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
13
Szereplők (13)
9
Képek (9)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
5
Cikkek (5)
Fórum
Tüske
Lejátszás
moov18  
Shea Whigham
Jill Wagner
Paulo Costanzo
Shea Whigham
Jill Wagner
Shea Whigham
Shea Whigham
Jill Wagner
Paulo Costanzo
Jill Wagner
Paulo Costanzo
Shea Whigham
Shea Whigham

FILMINFÓ

Seth (Paulo Costanzo - Cool túra, 40 nap és 40 éjszaka) és Polly (Jill Wagner - Csillagkapu: Atlantisz, Penge: A sorozat) romantikus sátorozásra indul, hogy a szabad ég alatt szerelmeskedhessenek. Az álomszerűnek ígérkező kirándulás azonban rövidesen rémálommá fajul, amikor túszul ejti őket egy szökésben lévő veszélyes bűnöző és a kábítószertől, illetve annak hiányától kiszámíthatatlan barátnője. Hamarosan azonban együtt kell menedéket keresniük egy elhagyatott benzinkúton, mert üldözőbe veszi őket egy félelmetes, tüskés parazita, amely egyszerre tekinti az embert tápláléknak és gazdatestnek.

Forgatókönyvíró: Toby Wilkins
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2009.09.04.
 
2018.04.11 Annuska

legújabb vélemény

Ez mi volt? Én szeretem az elgondolkodtató filmeket, de ezen nem volt min törni az ember agyát. A története nagyon gyenge, ok-okozati összefüggéseket meg ne is keressen az ember.

0
 
2016.02.18 indingo

Csak azért néztem meg, mert nem volt más. Egynek elmegy, de nem elég rémisztő és semmire sem kap választ az ember. Mi is voltaképpen ez cucc, honnan jött.

0
 
2017.07.17 Szilonka

Egy igazi Zs-kategóriás horror ami nem túl egyedi és még nem is rémisztő, de egy péntek estére tökéletes. Történetre kicsit bugyuta, de legalább van sztori.

0
 
2016.05.08 TomÁcs

Az az elmegy kategória, egyszer meg lehet nézni, ha nagyon nincs más. A története nem eléggé kidolgozott, csak úgy lóg a levegőben. A szereplők gyengék.

0
 
2016.08.13 moov18

Tipikus egyestés kaland. Egyszer élvezhető, néhol még izgalmasnak is nevezhető alkotás a Tüske, ugyanakkor nekem hiányzott belőle a magasfeszültség. Van egy-két ütősebb, véresebb jelenet is benne, de azért padlót sem fogtam tőle. A történet izgalmasn... Több

0