Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
54
Filmadatlap
 
13
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
2
Videók
Tüske
 
Annuska   2018. 04. 11.

legújabb vélemény

Ez mi volt? Én szeretem az elgondolkodtató filmeket, de ezen nem volt min törni az ember agyát. A története nagyon gyenge, ok-okozati összefüggéseket meg ne is keressen az ember.

 
indingo   2016. 02. 18.

Csak azért néztem meg, mert nem volt más. Egynek elmegy, de nem elég rémisztő és semmire sem kap választ az ember. Mi is voltaképpen ez cucc, honnan jött.


 
Szilonka   2017. 07. 17.

Egy igazi Zs-kategóriás horror ami nem túl egyedi és még nem is rémisztő, de egy péntek estére tökéletes. Történetre kicsit bugyuta, de legalább van sztori.

 
TomÁcs   2016. 05. 08.

Az az elmegy kategória, egyszer meg lehet nézni, ha nagyon nincs más. A története nem eléggé kidolgozott, csak úgy lóg a levegőben. A szereplők gyengék.

 
moov18   2016. 08. 13.

Tipikus egyestés kaland. Egyszer élvezhető, néhol még izgalmasnak is nevezhető alkotás a Tüske, ugyanakkor nekem hiányzott belőle a magasfeszültség. Van egy-két ütősebb, véresebb jelenet is benne, de azért padlót sem fogtam tőle. A történet izgalmasnak tűnik. Benzinkút, tüskés parazita, egy helyszín-kevés szereplő, mégis nekem a film befejeztével hiányérzetem támadt. Vártam valamit amit nem kaptam meg. A jeges rémületet, borzongást. Egyszer érdemes megnézni a műfaj fanatikusainak, ha másért nem is akkor a plusz striguláért, de láttunk már ennél jobbat is!

Shea Whigham
Jill Wagner
Paulo Costanzo
Shea Whigham
Jill Wagner
Shea Whigham
Shea Whigham
Jill Wagner
Paulo Costanzo
Jill Wagner
Paulo Costanzo
Shea Whigham
Shea Whigham
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.