Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
56%

Æon Flux (2005)

Æon Flux
Filmadatlap
 
32
Szereplők
5
Vélemények
75
Képek
1
Videók

Galéria (75)

Videók (1)

 
Julianna Máyné Hovanyecz   2022. 04. 17.

legújabb vélemény

0

Méghogy ez bukás? Mindig meg tudom nézni, bármelyik csatornán megy, ott ragadok!

 
Artemisia   2020. 05. 24.

3
Távoli jövő

Merész vállalkozásnak tartom egy ilyen futirisztikus sci-fi elkészítését. Alapvetően izgalmas képet fest a jövőről és Bregna társadalmi, technológiai arculatáról. És rengeteg érdekes kérdést és témát felvet, többek között az emberiség nagy részét kii... teljes kritika»

 
dailyfilmsan   2019. 09. 16.

0

Vannak azok a poszt-apokaliptikus, vagy futurisztikus jövőben játszódó filmek amikért élünk halunk, na ez pont nem az a fajta film. A rögös ellentéte a kultikus kedvenceknek, viszont látszik rajta hogy erősen igyekszik a példához hasonló végtermékké ... több»

 
qwertz   2016. 11. 17.

0

Olyan jobb átlag, de különben semmi eredeti, semmi hűha és semmi logika az egészben, érdekesek a külső helyszínek és megnyerő a zene, ami sokszor a nézőbe fojtja a kérdést, hogy mit is akar ezzel a rendező mondani.

 
issue   2015. 06. 17.

0

Tartalmaz néhány jó ötletet, vizuálisan szintúgy nem elhanyagolható, Charlize-ról nem is szólva, aki mint mindig, gyönyörű látvány...de ezzel kb mindent el is mondtam.

A film összbevétele 53 321 673 dollár volt (imdb.com).

 

A film alacsony, 62m$os költségvetéssel készült, ennek ellenére is bukás volt a mozikban, mivel csak alig több mint 50m$ bevetélt termelt. Később a DVD kiadás valamelyest javított ezen.

(ZeroHero)
 

A forgatás helyszínének először Brazíliavárost szánták. Logisztikai problémák miatt ezt később Berlinre változtatták a készítők.

(ps)
 

Az egyik jelenetben Una fehér késsel aprítja a zöldségeket. A kés a Kyocera gyártmánya, egy közönséges kerámia kés.

(ps)
 

Az előzetesben látható egyik jelenetet, amelyben Æon Flux felébred, később újravették. A filmbe az utóbbi változat került.

(ps)
 

Egy darabig úgy volt, hogy a filmet Darren Aronofsky fogja rendezni.

(ps)