Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79

Alvilági játékok (2006)

Lucky Number Slevin
Filmadatlap
 
25
Szereplők
23
Vélemények
50
Képek
2
Videók

Vélemények: Alvilági játékok (2006)

Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
rainman   2020. 01. 27.

legújabb vélemény

Hogy egy filmbe beletesznek egy rakat ismert színészt, vagy hogy egy -egyáltalán nem meglepő – csavart dobnak be a végére, még nem lesz jó film! Itt ez maximálisan fennáll! Szatirikus krimit kapunk, kis csavarral a végén, de az idáig vezető út eléggé középszerű, időnként unalmas és érdektelen. Nem véletlen, hogy nem lett belőle se kasszasiker, se kultikus film. 99 Ft-os DVD kategória, elpazarolt száztíz perc!

 
indingo   2017. 11. 02.

Itt aztán tényleg minden nagyágyút összeeresztettek. Willis, Freeman, Kingsley. Meglepően jó lett a története is, izgalmas sztori sok fordulattal és tartalommal.


 
Deku   2017. 08. 28.

Csodálatos film lett. A nézőjét szint azon nyomban elvarázsolja a történetével ami szerintem hihetetlenül stabil. Azt hiszem ezzel a filmmel mindenki csak jól járhat mert fantasztikus.

 
Mate   2015. 05. 01.

Jó színészek, érdekes történet, mégis besül. A párbeszédek erőltetettek, a film próbál Tarantino-s lenni, de túl amerikai ahhoz, hogy igazi fordulatokat vigyen bele. A sztori kiszámítható, a karakterek sablonosak és az egész az elégedetlenség érzésével tölt el.

 
a.edit63   2015. 05. 19.

Egyszer nézhetős, felejthető alkotás, mondjuk nem is igazán szeretem a maffia filmeket....Morgan Freeman és Ben Kingsley jó választás volt, valamennyit emeltek a színvonalon. Bruce Willis-t pedig jó volt újra látni, ahogy felvillan két fegyverrel a kezében, talán ez volt a legjobb jelenet! :D

 
Enjoy   2017. 01. 24.

Csalódás volt a film. A színészek alakítása sem tetszett és a történet is lapos volt. Sok rész kifejezetten unalmas volt, nem okozott élményt. Átlagosnál rosszabb film.

 
Prücsök   2015. 06. 30.

Bruce Willis, Morgan Freeman, izgalom és egy élvezhető, szórakoztató film. Nekem nagyon tetszett, szerintem tökéletes alkotás. A színészek jól lettek összeválogatva, minden tökéletes!

 
Pappcsino   2016. 12. 14.

Mikor véget ért a film kellett egy kis idő, mire fel tudtam állni a képernyő előle. Teljesen lekötötte a figyelmemet, elvarázsolt, megbabonázott. A végén pedig akkorát ütött, hogy csak néztem.

 
Nnoorraa   2016. 09. 05.

Nekem csalódás volt a film. Jobbat vártam a színészektől. Meglehetősen sablonos és kiszámítható, nem adott semmi újdonságot és maradandót, lapos a sztorija is.

 
kisssjanka   2018. 05. 16.

Az olyan nagy nevek hallatán, mint Morgan Freeman vagy Bruce Willis én ennél Többre számítottam. Az alvilági játékok esetében a beharangozója Többet ért mint maga a film.

 
Péter   2017. 03. 21.

Mikor először láttam ezt a filmet, valósággal tátva maradt a szám a végén. Azóta már többször is újra megnéztem, mert nem tudtam betelni vele. Nagyon izgalmas és fordulatos.

 
vesztingerkitti   2017. 01. 04.

Furcsa volt ebben a szerepben látni Bruce Willist, de ezúttal is tetszett a játéka. A többi karakter is kiválóan alakított , mindenki a helyén volt. Érdemes megnézni mert beleszőve a misztikus elemeket egy érdekes krimitet kapunk!

 
Ercsi   2016. 11. 29.

Nagy kedvencem az Alvilági játékok, nem csupán azért, mert remek színészeket vonultat fel, akik igen magas színvonalon formálják meg karaktereiket, hanem azért is, mert hatalmasat űt a történet vége.

 
georgri   2017. 03. 24.

Egy ismerősöm ajánlására néztem meg, de azóta már én magam is nagyon sok embernek mondtam, hogy az Alvilági játékokat tekintse meg. Hatalmas nevek szerepelnek a filmben, állati izgalmas és fordulatokban gazdag cselekmény.

 
kecsaa   2016. 09. 22.

Egyik kedvenc filmem. Josh Hartnett, Bruce Willis, Morgan Freeman és Ben Kingsley egyaránt zseniális, minőségi színészi munkát végeztek. Nagyon tetszett a csavar a filmben.

 
Bimbi   2015. 02. 15.

Közepesnek mondanám, mert eléggé sablonfilm. Ami pozitív, hogy azért vannak benne agyalós részek, fordulatok.

 
Faarkaas   2015. 02. 20.

Gyenge, unalmas akciófilm. Engem nem szórakoztatott. Még csak azt sem mondanám, hogy sablonos, mert az átlagnál rosszabb.

 
Peeves112   2015. 08. 07.

Kegyetlen! Ez az első szó, ami eszembe jut. Persze rögtön hozzá is teszem, hogy kegyetlen jó. Mert ez bizony az, magával ragadó szereplők és ámulatba ejtő volt a sztori. Így kell igazán szórakozni egy filmen.

 
ChrisAdam   2015. 02. 13.

Élveztem, nekem pörgött. Vicces volt, csavaros, látványos. Ennyi fért bele. Egy stabil 4.

 
DarkLion   2015. 10. 07.

Miután annyi helyen olvastam, hogy a nézők rossznak találják ezt a filmet, mérges lettem, és úgy éreztem, hogy meg kell írnom ezt a kommentet. Szerintem ha egy kicsit is jobban odafigyeltek volna, akkor észrevették volna, hogy mennyire briliáns ennek a filmnek a cselekménye. Elhiszem, hogy az első húsz perc teljesen összezavarja az embert, és egyetértek azzal is, hogy káosz az egész, hisz nagyon gyorsan halad a cselekmény. Viszont a film végére már az összes karakterrel szimpatizálni fogsz. Annyit tudok mondani, hogy menj, és nézd meg ezt a filmet úgy, hogy minden figyelmedet annak szenteled. Más esetben visszatérsz erre az oldalra, és olyan kommenteket fogsz írni, hogy „ennek a filmnek semmi értelme.”

 
Sonny   2015. 09. 21.

Ha szereted a filmeket, amik elgondolkodtatnak, akkor neked ez tetszeni fog. Számtalanszor csak találgatni tudsz, próbálsz rájönni, hogy mi történik épp a filmben. De csak akkor kristályosodik ki a történet, csak akkor kapsz választ az összes kérdésedre, ha végignézed. A nagyon jól megírt utolsó jelenet után pedig azt fogod mondani, hogy rég láttál ekkora filmet.

 
mártilány   2015. 07. 29.

Habár a kezdő jelenetek megkavarják az embert, ez a film egy egyenes, fekete humorú vígjáték. A párbeszédek élesek, mint a borotva, az akciójelenetek pedig egészen kiválóak. A sztori egy percre sem ül le.

 
kounicakhaha   2015. 06. 01.

Rég láttam ilyen szórakoztató filmet. A színészi alakítás nagyon jó, a rendezés kiváló. A párbeszédek élesek, viccesek, állandóan nevetned kell. Guy Ritchie elleshetne pár trükköt ebből a filmből. Jó volt Josh Hartnettet végre egy ilyen szerepben is látni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.