Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
47
Vélemények
29
Képek
13
Videók

Vélemények: Haverok fegyverben (2016)

 
Danny99   2020. 05. 03.

legújabb vélemény

Amerika, a lehetőségek tárháza

A filmmel kapcsolatban komoly kétségeim voltak. Az alapsztori nagyon tetszetős volt, az pedig, hogy igaz történeten alapszik, csak még kíváncsibbá tett. A stáb és előzetes viszont egy alpári vígjátékot vetített előre, amiben Jonah Hill hozza a már tö... teljes kritika»

 
indingo   2017. 04. 11.

Tetszett a film, jó volt az alábeszélős húzás. Egyes momentum már-már hihetetlen volt számomra. Gondoltam, hogy majd valamilyen apróságon csúsznak meg. Picit furcsállottam a kapott büntetéseket.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 12. 19.

Domináns műfaj nélküli film

Ezzel a filmmel kicsit bajban vagyok. Vígjátékként volt beharangozva, de néhány jelenetet leszámítva én nem tudtam felnevetni. Nem vígjáték, nem akciófilm, nem krimi és nem is dráma. Illetve egy bizonyos szinten az összes, előbb említett műfaj megjel... teljes kritika»

 
puffancshercegnő   2016. 09. 10.

Szerintem a nyár filmje volt. Szórakoztató, nem gagyi viccekkel. Jonah Hill és Miles Teller nagyon jók voltak együtt. Ahhoz képest, hogy kicsit hosszabb volt, mint az átlagos vígjátékok, végig lekötött, mindig történt benne valami, de az akciójelenetek mégse nyomták el a szereplőket, és így pont kiegyensúlyozott volt.

 
HercegPeter   2019. 03. 16.

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: A filmet két részre lehet osztani, egy humorosabb, könnyedebb hangvételű első és egy komolyabb, drámaibb második fejezetre. Nekem személy szerint az első fele jobban bejött. Van pár nagyon király jel... több»

 
Orosz István   2017. 07. 18.

Jó film volt nagyon Jonah Hill, ismét nagyot alakított. Van bőven mondani valója pl: Tudni kell hol van a határ, vagy az egyszer fent egyszer lent elv is. Ráadásul igaz történet alapján készült, és egy kis humorral is megfűszerezték.

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 12.

Jonah Hill nevét látva nem igazán bíztam ebben a filmben, azt hittem túlságosan elmennek majd az erőltetett poénok irányába, szerencsére nem így történt. Nem mondom hogy több nem volt ebben a történetben de szerintem egy teljesen elfogadható filmet hoztak össze.

 
TomÁcs   2019. 12. 30.

Remek film. Jó a története végig izgalmas tudott maradni, de ami inkább engem megfogott az a szereplők jellem fejlődése.

 
VvV   2018. 11. 18.

A Hill Teller páros hihető és meglepően jó volt együtt. A története nem semmi, végig izgalmas tudott maradni.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

A címet megint nem sikerült eltalálni. Maga a történet egy igaz sztori, eléggé megindító és elgondolkoztató. Én kicsit utána olvastam az eredeti fickóknak is.

 
harnas1207   2018. 12. 05.

Elmaradt a várt durranás és kicsit szkeptikus is vagyok a valós történetet illetőleg, de határozottan jó film volt. Lekötött az elejétől a végéig, kíváncsi voltam a 2 srác hihetetlen története hogyan végződik.

 
MMcFly2015   2016. 12. 01.

Nem egy bugyuta vígjátékról van szó, benne van a kellő komolyság. Jonah Hill egyenesen lubickol a szerepében. Jól sikerült a zene választás, piszkosul feltudja dobni az adott jeleneteket a lassítás és a soundtrack. A film témája és szerkezete eléggé... több»

 
MKristijan   2018. 09. 30.

Kicsit más lett mint amit a trailerben mutatott, lehet hogy ez így is van jól. Volt egy fegyvernepperünk ami kb kivesézte az egész témát, és nem is kívántunk más a helyére. Erre jött ez. Kellett 2 friss karakter, akivel el tudták adni a story-t és ne... több»

 
Norbert93   2018. 08. 15.

Vigjátéknak gyenge, életrajzi drámának közepes és lapos.

 
Lonka   2017. 07. 24.

Meglepően tartalmasra sikeredett a film, tetszett a története még lányként is élvezhető volt. Szereposztása is remek, csak ajánlani tudom.

 
VFTS   2019. 01. 30.

Jó sztori és jól meg is csinálták. Egy tipikusan amerikai sztori, valakikről akik kihasználták a rendszer adta "kis" kapukat. Érdemes megnézni. Jonah Hill ismét nagyot alakított.

 
Timcsi   2019. 03. 07.

Korábban nem moziban láttam, ma már bánom mert megérte a széles vásznat. Remek a film stílusa, és nálam a történet is betalált.

 
Greeta   2017. 12. 18.

Tetszett a kezdeti kettősség a filmben. Egy komoly téma egy komolytalan elbeszélésmódban, maguk a fiúk sem vették komolyan. Amikor már forró volt a talpuk alatt a föld minden megváltozott.

 
szabomarc   2019. 01. 13.

Egy vicces történetet mesél el a film, nekem személy szerint tetszett, bár gyengébb volt, mint amire vártam. A poénok jók, a sztori egyszerű, de jó, ajánlom.

 
rainman   2016. 12. 30.

Szatíra, dráma, vígjáték. Ügyesen egyensúlyozva adagolja a 3 stílust, és ebből az elegyből egy igazán szórakoztató film született! Jonah Hill pedig zseniális!

 
vivikejencikelara   2017. 05. 30.

Jonah Hill-nek nincs rossz filmje ezt le kell szögezni. A Wall Street farkasához hasonló hangulat és a sztoriban is van hasonlat. Hiszen itt is a pénztől indul ki a történet.A viccek is értékelhetőek.

 
jencike1985   2017. 06. 01.

Jonah Hill minden egyes filmjében egy császár. Imádom, mert nagyon jó színész. Kíválóan el tudja játszani a szerepeket főleg mikor feszültséget kell eljátszani. Vicces és izgalmas.

 
Sem Rorrey   2017. 02. 04.

Nem tudom, miért vígjátékként harangozták be, mert nem volt az, ettől függetlenül jól szórakoztam, jó kis film. Jonah Hill mellett Bradley Cooper szerepe tetszett nagyon, ők hozták a filmet. Érdemes megnézni, de számíts viccekre.

 
jake_green   2017. 02. 04.

Jonah Hill miatt tettem sokáig tiltólistára, de megnézve a filmet pozitívan csalódtam benne! "Fegyvernepper" reloaded ... persze teljesen már stílusban és újragondolva...hál Isten nem vettek át az eredeti filmből nagyon egy konkrét szálat sem! :D Má... több»

 
bbozsi   2017. 10. 15.

Színészek jók, sztori közepes. Poénok nem hahotázósak, de van belőlük bőven, még ha nagy néha kínosak is.

 
trixxy   2016. 12. 29.

Szimplán egy közepes vígjáték, néhol egy-két poén az ami feldobja a történetet. Jonah Hill már egy kissé unalmas nekem, folyton ilyen szerepekben "pompázik". A másik főszereplő nekem sokkal hitelesebb volt.

 
GaraiV   2016. 08. 29.

Hát, ez a film is az a kategória, amiből már egy tucattal láttunk. Sablonos, közhelyes poénok, a megszokott hangulat. Egyszer nézhető, semmi extra film!

 
Macika   2016. 08. 22.

Nekem nem igazán jött át a film. Kicsit komolytalannak érzetem, OK hogy vígjáték de azért lehetett volna valami értelme. A humora sem annyira jött be, szerintem gyenge.

 
Zsuzsy   2017. 09. 26.

Nekem tetszett a film. Amellett hogy nagyon jó a humora igazi érdekes történetet mutat be. A színészek meggyőzőek, hitelesen alakítanak. Lekötött a film, szórakoztató!

 
Zzssuuzzssii   2016. 09. 22.

Teljesen sablonos vígjáték, amiből már nagyon sokat láttunk. Egyszeri nézésre szórakoztató de semmi több, nem adott újdonságot. A színészi alakítás sem annyira kiemelkedő.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.