Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
35
Vélemények
28
Képek
3
Videók

Vélemények: Az Argo-akció (2012)

 
dailyfilmsan   2019. 03. 22.

legújabb vélemény

Parádés a film. Nekiültem, hogy akkor most jöjjön valami komoly és száraz államcsíny történet. De nem, ez nem az a film. Ez egy komoly külsőbe öltöztetett izgalmas és vicces film, és még meg is történt. Elgondolkodtam azon, ha ilyen sztorik vannak titkosítva a CIA-ben, mik bújhatnak még meg a raktárában. Nos, tudjuk, hova kell fordulni, ha valami ütőset szeretnénk, de már nincs ihlet. Szerintem Az Argo-akció Ben Affleck egyik legjobb filmje. Csak ajánlani tudom.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 16.

Nagyon megható film, egy olyan világról amibe a mai nap már bárki belecsöppenhet. Sajnos nagyon valósághű.


 
GedyPapa   2017. 05. 23.

Hosszú idő után ma rávettem magam arra, hogy megnézzem az Argo-akciót és nagyon pozitívan csalódtam. Mindig is szerettem a valóságihlette filmeket, főleg ha ilyen jól viszik a vászonra. Kiváló színészi teljesítmények és egy érdekes, lebilincselő sztori!

 
hsanya182   2015. 08. 03.

Argó akció avagy akció nélküli túszmentés izgalmait kapjuk filmben, ami főleg az utolsó fél órában válik lebilincselővé. CIA embere egyedi beszivárgási ötlettel egy filmforgatásnak álcázva próbál kimenekíteni hat bújdosó amerikait iráni búvóhelyrükről, miközben az iráni kormány vadászik rájuk. A film remekül visszaadja az akkori borzalmas hangulatot, majd a hamis filmforgatás-akciójának humoros előkészületeit, utána pedig feszült megvalósítását :)

 
diumiu   2017. 09. 09.

Szeretem az olyan filmeket, amelyek igaz történet alapján készülnek illetve az is izgalmas ha nem a megszokott helyszínek kapnak főszerepet, hanem új kultúrákat is meg lehet ismerni egy film alatt. Nagyon szeretem ezt a filmet, nem tudok rá rosszat mondani, ajánlom mindenkinek!

 
harnas1207   2018. 12. 01.

Az igaz sztoris filmek mindig lebilincselőek, de ez nem hatott meg igazán. Végig az az érzésem volt, hogy ezt már láttam egy másik b kategóriás filmben valamelyik tucat akciósztárral.

 
Filmelemző   2018. 04. 22.

A Ben Affleck rendezte Argo akció valós eseményekre épül, egészen pontosan az 1979-es iráni válságra, amikor amerikaiak rekednek Teheránban, ahol iszlám fordulat teszi veszélyessé a helyzetet az USA állampolgáraira nézve. A film elején izgalmakkal indul a sztori, majd kissé belassul az egész. Ez az Argo egyik negatívuma is: a lassúság. Ugyanakkor pont emiatt van idő a karakterek bemutatására. Pozitívum: az 1979-es Amerika megidézése (ruhák, hajviselet, beszédstílus ...stb.) és Affleck játéka. Összességében nekem tetszett. Értékelés: 7 /10 pont.

 
Timcsi   2019. 03. 22.

Ben Affleck legjobb rendezése. Tartalmas és izgalmas film remek párbeszédekkel és alakításokkal.

 
szabomarc   2019. 01. 14.

Nagyon tetszett a film, nem vártam tőle sokat, így nagyon pozitív csalódás ért, amikor megnéztem. Jól alakított mindenki, pörgött rendesen, lekötött az első perctől kezdve.

 
erahurka   2018. 08. 20.

Jó történet, jó rendezés, jó színészek, jó kivitelezés... Ennek ellenére valami számomra hiányzott, valahogy nem tudott úgy elkapni, mint akár Affleck korábbi rendezései. Az Oscart pedig abszolút nem értem.

 
Gábor Rózsa   2017. 01. 22.

Nagyon szeretem ezt a filmet. Az egész olyan részletes és olyan emberi, hogy fel sem merül benne, hogy ez film. És ez a hatás nagyon betudja szippantani az embert. Azok közzé a filmek közzé tartozik, amelyek mély filmélményt hagynak maguk után és építik az ízlését a nézőnek.

 
barcika   2019. 03. 05.

Argo-akció egy régimódi, teljesen szabályos, tökéletesen összerakott thriller.

 
Deniel   2018. 04. 22.

Nem a legnagyobb alakítása Affleck-nek, de a film nagyon izgalmas, főleg a második felétől! A rendezés nagyon jól sikerült, teljesen magával ragad a film, főleg ha már jártál pár arab országban és a valóságból is ismered a légkört!

 
a.edit63   2015. 05. 20.

Hihetetlenül feszült, hiteles és pontos film. Ben Affleck kiváló rendező, nagyszerű filmeket készít. Kész csoda, hogy ezt a sztorit még senki nem vitt filmre vagy inkább szerencse, hogy Ben Affleck kezébe került és készített egy régivágású, izgalmas túszdrámát!

 
rhamus   2015. 07. 18.

Rossz film? Ez azon is túlmutat. Nincs még egy ilyen, amire azt mondhatom, hogy felesleges. Nos, mást nem is nagyon tudok mondani. Ha nem akarsz időt pazarolni, akkor kerüld el messzire.

 
Macika   2016. 08. 22.

Komoly történelmi film, aminek van mondanivalója és igaz eseményeken alapszik. A szereplők alakítása profi, meggyőzően alakít a főhős. Beleéltem magam az eseméyekbe.

 
tiszaizsofi   2016. 10. 10.

Középkategóriás film aminek van mondanivalója de kissé sablonos. Feszült És izgalommal teli, jók az akciójelenetek és nem utolsó sorban a befejezés. Érdemes megnézni .

 
drsolomon   2015. 06. 30.

Ben Affleck rendezése nélkül csak egy tucatfilm lenne. Egyedülálló munkájának köszönhető a film sikere. Érdekfeszítő, izgalmas, feszült és hiteles a cselekmény.

 
valery   2017. 01. 23.

John Goodman és Ben Affleck nagyszerű párost alakítanak a filmben. Sokoldalúak és hitelesek, nagyszerű a sztori, az események magukkal ragadják a nézőt, izgalmas, nehezen kiszámítható, jó sztori.

 
urbanistaa   2018. 08. 17.

John Goodman talán legjobb filmje. nagyon akciódús, élvezetes, fordulatos thriller akció, amiben van némi történelmi szál is. Humora is színvonalas. Nálam 5-ből 5-ös.

 
vesztingerkitti   2017. 01. 05.

Ben Affleck legjobb filmjei közül való. Tetszett ahogy a szálak bonyolódnak, majd fokozatosan bontakoznak ki és tisztázódnak a néző előtt, és csak a legvégén jövünk rá minden összefüggésre...

 
krysn95   2015. 10. 29.

Izgalmas, feszült..de csak egyszer nézős..újra nem tudsz rajta izgulni és nem is akarod újra megnézni. Tényleg egész jól tudja (nem csak saját magát) rendezni Ben Affleck..reméljük Batmanként is bizonyít

 
pqrs   2016. 02. 09.

Izgalmas, feszült film, ami néha vicces, néha nyomasztó, ám ezeket tökéletes mennyiségben keveri.

 
Bimbi   2015. 10. 14.

Egy izgalmas, pörgős, cselekményes akció, amin nem unatkozik az ember. Néhol éreztem csak hogy voltak sablonosnak tűnő részek, de összességében egy jól összerakott film.

 
Faarkaas   2015. 10. 28.

Nagyon érdekes feldolgozása történelem megtörtént eseményeinek. Reális kemény és brutális film ami nem beszél mellé. Igényes és profi rendezés, komoly film.

 
keepingboy69   2015. 02. 04.

Ez olyan messze áll a jó, főleg oscar/goldenglobe-ot megérdemelten kapó filmtől, mint makó mekkától vagy valami hasonló. Rettenetesen rossz lett. Nekem összességében nem jött be, nem is tudom, mit esznek rajta annyian.

 
Aranygomba   2015. 01. 26.

Remek film, végigvonul rajta a feszültség, nagyon aprólékos a történetvezetés és a kor hangulatát is nagyon hozza!

 
Kristófka   2015. 01. 28.

Igazán jo film volt de többre számitottam.

 
dj.piszu   2015. 01. 25.

Ez egy unalmas film..

 
Powerful900   2015. 02. 08.

Úgy tudnám jellemezni 2012 legjobb filmjét, mint egy tudatosan felépített, gondosan kimért, végletekig izgalmas mozit. Ben Affleck remélhetőleg még sok hasonló remekművet fog dirigálni, elképesztő tehetsége van a rendezéshez. Azok figyelmébe ajánlom az Argot, akik egy megindító, gondolkodásra ösztönző, izgalmas moziélményt szeretnének átélni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.