Az éhezők viadala

The Hunger Games

2017.01.23 Olivér Rózsa

Nekem bejött. Szeretem az ilyen stílusú filmeket. Látványos, akciódús, ráadásul van neki mondanivalója is. Jól megteremti azt a hangulatott amit átélnek a filmben.

2019.03.24 Vágottszemű

A könyvet nem olvastam, de nekem nagyon tetszettek azok a részek, amikor a játék zajlott. Sokkal több olyan részt is csinálhattak volna, azt hiányolom belőle.

2016.02.27 H.a.n.n.a

Ez az első rész még kifejezetten tetszett. Érdekes a történet, a viadal kivitelezése képei is látványosak. A gazdagok ábrázolása és a viadallal való szórakoztatása kiábrándító.

2024.05.24 Strausz Odett

Love

Nagy kedvenc.

2020.12.10 Oliver.guy_

Nagyon jó film, izgalmas, fordulatos a cselekmény, a színészek nagyon jól játszanak, és az ötlet is zseniális.

2018.07.07 oneminute

Nekem nem tetszik a sztori.

2015.04.30 ocso

Kiváló sztori, igencsak tehetséges színészek prezentálásában. Hatalmas csavar van a végén, és mindvégig leköti a néző figyelmét. A 2012 -es év legjobb filmje.

2015.01.28 london2012

Tökéletes könyv és tökéletes film jól megjelenítik az alkotók az író művét nagyon jó történet *****

2015.10.30 fcbnandi

Éppen a valamelyik nap néztem meg öcsémmel ismét, mert annyira tetszik a sztori és a kivitelezés a filmben, hogy mindenképpen többször nézhető. Izgalmas és látványos film.

2015.10.06 AE1205SB

Nagyon jó mondanivalóval megáldott film, az embert hihetetlenül magával tudja ragadni ez a nyomasztó hangulat. Nagyon jó a történet, a karakterek és Jennifer Lawrence alakítása!

2017.01.15 valery

Tetszett a film, mert a látványos jeleneteken túl van tartalma, és a színészi játék megfogott, kellően színvonalas és érdekes. a további részek nem érték el ennek a színvonalát sem látványban , sem tartalmát tekintve.

2015.04.25 adibandii

Először tartozkodtam tőle,hogy megnézzem.De megbántam volna ha nem nézem meg,ugyanis nagyon jó film volt.Látványilag,történetileg is.A szereplők is remek színészek,Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson remek választás volt.

2018.03.30 NRD

A film nagyon jó, bár nekem furcsa volt, hogy ennél ketten élték túl, és éppen egy szerelmes pár. Miért engedték, hogy ketten nyerjék? De ettől eltekintve a cselekmény érdekes és egyedi.

2015.07.24 rhamus

Pontos, precíz, teljesen élvezhető dramaturgia, hibamentes, ajánlom mindenkinek. Imádtam ezt a filmet, mert teljesen elvarázsolt. Ezen kívül a színészek fantasztikusan alkotnak. Öt csillag.