Nekem bejött. Szeretem az ilyen stílusú filmeket. Látványos, akciódús, ráadásul van neki mondanivalója is. Jól megteremti azt a hangulatott amit átélnek a filmben.
A könyvet nem olvastam, de nekem nagyon tetszettek azok a részek, amikor a játék zajlott. Sokkal több olyan részt is csinálhattak volna, azt hiányolom belőle.
Ez az első rész még kifejezetten tetszett. Érdekes a történet, a viadal kivitelezése képei is látványosak. A gazdagok ábrázolása és a viadallal való szórakoztatása kiábrándító.
Nagyon jó film, izgalmas, fordulatos a cselekmény, a színészek nagyon jól játszanak, és az ötlet is zseniális.
Éppen a valamelyik nap néztem meg öcsémmel ismét, mert annyira tetszik a sztori és a kivitelezés a filmben, hogy mindenképpen többször nézhető. Izgalmas és látványos film.
Nagyon jó mondanivalóval megáldott film, az embert hihetetlenül magával tudja ragadni ez a nyomasztó hangulat. Nagyon jó a történet, a karakterek és Jennifer Lawrence alakítása!
Tetszett a film, mert a látványos jeleneteken túl van tartalma, és a színészi játék megfogott, kellően színvonalas és érdekes. a további részek nem érték el ennek a színvonalát sem látványban , sem tartalmát tekintve.
Először tartozkodtam tőle,hogy megnézzem.De megbántam volna ha nem nézem meg,ugyanis nagyon jó film volt.Látványilag,történetileg is.A szereplők is remek színészek,Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson remek választás volt.
A film nagyon jó, bár nekem furcsa volt, hogy ennél ketten élték túl, és éppen egy szerelmes pár. Miért engedték, hogy ketten nyerjék? De ettől eltekintve a cselekmény érdekes és egyedi.