Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Romlott oktatás (2019)

Bad Education
Filmadatlap
 
26
Szereplők
8
Vélemények
7
Képek
2
Videók

Galéria (7)

Hugh Jackman
Allison Janney
Hugh Jackman
Hugh Jackman
Ray Romano
Hugh Jackman
Hugh Jackman
Ray Romano
Hugh Jackman
Allison Janney
Hugh Jackman

Videók (2)

 
Timcsi   2021. 10. 24.

legújabb vélemény

3

Nem lett rossz a film, bár az igaz, hogy a történetből sokkal több mindent kihozhattak volna a készítők. A filmet megnézed, de egy hét után már megkopik az élmény.

 
qwer   2021. 03. 08.

6

Annak ellenére, hogy érdekes témát, ráadásul megtörtént eseményt dolgoz fel, átlagos, számomra sajnos könnyen feledhető film. Vártam, hogy kicsit fokozódik a feszültség, de végig bosszantóan unalmas és lapos maradt. Amiben a pozitívumot kerestem, az ... több»

1
 
indingo   2020. 11. 01.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A történet megérdemelt volna egy kicsit jobb filmet. Megtörtént eseményeket dolgoz fel, és megdöbbentő, hogy egy ekkora csalást a helyi iskolaújság buktat meg. Helyenként kicsit összecsapott volt, a stikliket én kicsit jobban bemutattam volna.

 
elekm90   2020. 04. 30.

0

Szórakoztató alkotás, és végre ismét egy jó szerep Hugh Jackmannek. Allison Janney szintén remekelt. Nagyon jó humora van a filmnek, engem Steven Soderbergh egyes filmjeire emlékeztetett ez a fajta intelligens humor.

 
Szate88   2020. 03. 22.

0

Nagyon furcsa volt látni Hugh Jackmant egy ilyen szerepben, ugyanakkor szuper érzés, hogy ilyen ügyesen megáltla a helyét. Szerintem fantasztikusan alakított, a sztori pedig egészen jól meg van írva. Igazán különleges darab a Romlott oktatás, amit csakis ajánlani tudok.

 
lexlutor   2020. 02. 26.

0

Izgalmas bűnügyi történet, aminek csak növeli az értékét, hogy megtörtént eseményeket dolgoz fel. Rám sokkolóan hatott, mert nincs benne erőszak vagy gyilkosság, "csupán" erkölcsi témákat boncolgat, mégis képes az embert a képernyő elé szegezni, annyira életszerű és hihető az egész.

 
Toncsi   2020. 02. 16.

0

Nehéz szóhoz jutni egy ilyen film után; látszólag csak egy botrányt dolgoz fel, azonban sokkal több ennél. Megmutatja, mi mindenre képes az ember, hogy meg tudja tartani a magának megálmodott életet, miközben görcsösen figyel, hogy megőrizze a látsza... több»

 

A filmben szereplő színészek közül heten is szerepeltek Martin Scorsese Az ír című filmjében.

(elekm90 )
 
A Romlott oktatás újszerű nézőpontból mutatja be az amerikai történelem legnagyobb állami iskolai sikkasztását. több»