Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
91
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
3
Videók
Hugh Jackman
Allison Janney
Hugh Jackman
Hugh Jackman
Ray Romano
Hugh Jackman
Hugh Jackman
Ray Romano
Hugh Jackman
Allison Janney
Hugh Jackman
 
elekm90   2020. 04. 30.

legújabb vélemény

Szórakoztató alkotás és végre ismét egy jó szerep Hugh Jackman-nek, Allison Janney szintén remekelt. Nagyon jó humora vn a filmnek, engem Steven Soderbergh egyes filmjeire emlékeztetett ez a fajta intelligens humor.

 
pav   2020. 03. 22.

Nagyon furcsa volt látni Hugh Jackmant egy ilyen szerepben, ugyanakkor szuper érzés, hogy ilyen ügyesen megáltla a helyét. Szerintem fantasztikusan alakított, a sztori pedig egészen jól meg van írva. Igazán különleges darab a Romlott oktatás, amit csakis ajánlani tudok!


 
lexlutor   2020. 02. 26.

Izgalmas bűnügyi történet, aminek csak növeli az értékét, hogy megtörtént eseményeket dolgoz fel. Rám sokkolóan hatott, mert nincs benne erőszak vagy gyilkosság, "csupán" erkölcsi témákat boncolgat, mégis képes az embert a képernyő elé szegezni, annyira életszerű és hihető az egész.

 
Toncsi   2020. 02. 16.

Nehéz szóhoz jutni egy ilyen film után; látszólag csak egy botrányt dolgoz fel, azonban sokkal több ennél. Megmutatja, mi mindenre képes az ember, hogy meg tudja tartani a magának megálmodott életet, miközben görcsösen figyel, hogy megőrizze a látszatot és megfeleljen a vele szemben támasztott követelményeknek. Cory Finley lefejti ezeket a rétegeket, és megmutatja, mi van a felszín alatt. Sokkal több ez egy iskolabotrány történeténél, az emberi természetbe is beleás kicsit.

 
dakod   2020. 01. 14.

Egy perc kétségem sem volt afelől, hogy ez egy jól eltalált film. Remekül megvan írva, remek karakterekkel dolgozik. Nagyon jó a humora, amely sokszor kissé fájdalmasa is hasít bele az emberbe.

 

A filmben szereplő színészek közül heten is szerepeltek Martin Scorsese Az ír című filmjében.

(elekm90)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.