Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79
Filmadatlap
 
14
Szereplők
12
Vélemények
20
Képek
8
Videók

Vélemények: Húzós éjszaka az El Royale-ban (2018)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
indingo   2018. 10. 14.

Nálam nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Húzták, mint a rétestésztát és vártad a katarzis a végén, de elmaradt. Közepes.

 
Szilonka   2018. 10. 11.
Semmi meglepő

A Húzós éjszaka az El Royale-ban egy nagyon izgalmas és sok-sok titokkal teli thrillernem mutatta magát az előzetese alapján. A filmet az a Drew Goddard rendezte, akihez olyan filmek fűződnek a nevéhez, mint a Cloverfield, a Daredevil, a Mentőexpedíció vagy a Ház az erdő mélyén című nem mindennapi történet, amelyben szintén szerepel Chris Hemsworth. De visszakanyarodva a Húzós éjszaka az El Royale-banra a szereposztása nagyon izgalmas. Egy filmben a már említett Chris Hemsworth, Jeff Bridges és Dakota Johnson. Jól hangzó nevek, bár eléggé eltérő karakterek, akiket furcsa egy filmben látni. Hemsworth felsőtestének megmutatása nélkül nincs film azt tudjuk, de a vonaglásaitól rosszul voltam. A... több»


 
Orosz István   2018. 10. 14.

Eléggé vontatottan indul, és telis tele van beteg karakterekkel. Mondhatni van benne csavar, és a végén mikor összeáll a kép akkor kapunk egy aránylag értelmes történetet is. Nem lesz a kedvenc filmem viszont egyszer nézhető volt.

 
Berto49   2018. 10. 11.

Ezt a filmet választottam a nyert mozijegy utalvánnyal, ezúton köszönöm! Nem lehet panaszkodni a fordulatok és csavarok mennyiségére, annak ellenére, hogy viszonylag kevés szereplője van, de mindegyik múltjában bőven előfordul sötét, titkolni való esemény. Egy elhagyatott hotel a színhely, ahová megérkeznek a hősök és elkezdődik a nem várt történések láncolata. Eddig előttem ismeretlen volt Drew Goddard neve, de a film hatására meg fogom nézni a 2012-es munkáját, a „Ház az erdő mélyén” címűt. Nagyon ért a nézők meglepetéséhez, a rövid bevezető rész után azonnal következnek a meghökkentő fordulatok. Ami nem tetszett az Cynthia Erivo gyakori éneklése, bár szépen énekel, de túlságosan sokat. Csak akkor van funkciója a dalolászásának, amikor Flynn „atya” (Jeff Bridges, ő volt a legkiemelkedőbb tehetséget bemutató színész) ügyködik. A főgonosz, a kigyúrt testű Billy Lee (az ausztrál születésű Chris Hemsworth) kiosztott szerepéhez méltó módon igazán sötétlelkű alakítást nyújtott. A Summersping testvérpárt játszó két színésznő elég gyengén muzsikált, de a szerepük nem is adott lehetőséget a remeklésre. Nem bántam meg, hogy megnéztem, még akkor sem, ha az ajándék lónak ne nézd a fogát. Egyébként meg a fogak teljesen rendben voltak. (Nagyon félek attól, hogy a zalaegerszegi Cinema City csődbe fog jutni! Immár másodszor én voltam az előadás egyetlen(!!!) nézője.)

 
Lester69   2018. 10. 14.
Húzós éjszaka az El Royale-ban: Ötletes, de kiszámítható

Hát nem is tudom. Nagyon régóta vártam ezt a mozit, leginkább az alapkoncepció és Jeff Bridges miatt, illetve láttam Goddard előző filmjét a The Cabin in the woods-t , ami hihetetlenül rafináltan használja fel a horror zsáner különböző elemeit. Ezért reménykedtem, hogy az El Royale is egy hasonlóan csavaros, fordulatos thriller lesz, jó poénokkal és remek hangulattal. Kicsit csalódnom kellett. Félreértés ne essék, a film nem rossz, de én sokkal többet vártam tőle. A legnagyobb hibája, hogy túlságosan is hosszú. Van egy két jelenet, ami teljesen felesleges dramaturgiai szempontból, szerintem 30 percet kényelmesen le lehetett volna csapni belőle. Ezek a részek leginkább a karaktereket építik -... több»

 
TribeBubu   2018. 11. 26.
Még hogy Tarantino! Várjunk csak...

Korábban láttam egy listát, melyben azon filmeket sorolták fel, amiket egy Quentin Tarantino rajongónak látnia kell. A Húzós éjszaka az El Royale-ban is rajta volt, de nem voltam meggyőzve, mivel egy Leone filmet sem láttam mellette. Sebaj, lesz, ami lesz alapon beültünk rá a moziba. (Mivel Tarantino az egyik kedvenc rendezőm, ha jogosan szerepel egy ilyen listán a film, azért kell látnom, mert megéri, ha viszont jogtalanul, azért, hogy utána fröcsöghessek kedvemre az indokolatlan analogizálás miatt.) Már az első pár jelenetben megértettem, miért kapott helyet egy ilyen listán. Bámulatos rendezés, eredeti és kidolgozott karakterek, de ez még nem ad okot Tarantinóval való párhuzamra, mert hát... több»

 
VvV   2018. 10. 28.

Sokkal izgalmasabb storyt vártam. A meghökkentő jeleneteket már az előzetesben is láthattuk. Nem volt elég kerek a történet.

 
Christine   2018. 10. 23.

Számomra egy kicsit összeszedetlen volt, a karaktereket épphogy megismertük, máris kiderült a titkuk, ami a legtöbb esetben nem is volt olyan érdekfeszítő, ráadásul a vége erőltetett volt, az egyik karakter cselekedeteinek semmi értelme nem volt, csak azért kellett, hogy legyen a végén még egy csavar és egy nagy közös jelenet.

 
pi   2018. 10. 15.

Érdekes játék ez a zsánerekkel, de ha láttad a ház az erdő mélyént, akkor valószínűleg tudod, mire kell számítanod. Pofás film lett, a sztori engem lekötött, és forudlat is akadt bőven. Bírtam az atmoszféráját, nem az év mozija, de kikapcsolódásnak szerintem abszolút megteszi.

 
olgaasFug   2018. 10. 14.

Hát, szerintem a sztori egy kissé túl van bonyolítva, nem is értem, hogy miért volt erre így szükség, mert egy jó hangulatfilmként is megállná a helyét.

 
MattesBarca   2018. 10. 12.

Hát, nem is tudom mit láttam: noirt, fekete vígjátékot, misztikus thrillert? Az El Royale esetében az a jó, hogy nem is kell tudnom, mert goddard nagyon eredeti módon mosta össze a zsánereket, és hát végülis ez is a névjegye. Mi baromira élveztük!

 
phelixmad   2018. 10. 11.

Engem alapvetően a hangulata ragadott magával, mivel a történet nekem annyira nem jött be. Az alakítások többnyire jók voltak, de látszik is, hogy nem kockáztattak a készítők, csupa nagy név, jó színész. Szerintem igazából ehhez a filmhez nem is kell ennél több.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.