Remek színészi játékokat láthattunk. A története sok izgalmat tartogatott, helyenként elég véres volt és kegyetlen. A végére picit leült a történet.
Elképesztően gyönyörűen kivitelezett film, inkább horror mesefilm, mint horror, mindenesetre súlyosan 18 karikás történet finom, részletes kidolgozással, gyönyörű helyszínekkel és jelenetekkel.
A megjelenítés, a díszletek, a ruhák nekem nagyon tetszettek, a szereplők jók voltak és a történet is kerek egész volt, de azért valami csavart beletehettek volna a rendezők.
Remek misztikus hangulatot ad vissza, jók a szinészek és a díszletek, nagyon ott vannak a hang effektek, olyan kísérteties, néhol pszichopata meg véres jelentekkel egy régebbi korban csajokat lebilincselő mézes mázas történettel mely negatív dolgokkal végződik :)
Sokkal különlegesebbre számítottam. Guillermo del Torotól mást szoktunk meg. Ez egy kicsit egyszerű lett.
Szerintem nem volt rossz film, csak engem annyira nem tudott megfogni mint amekkora felhajtás volt anno a film körül! Először is jómagam igencsak kedvelem Guillermo del Toro munkásságát és egy másodpercre sem vitatnám a zsenialitását! Tulajdonképpen... Több
Sztoriban gyenge és már nincs is miről beszélni A látvány pazar, de így kevés,, nem viszi el a hátán a filmet.
A történetben voltak váratlan megoldások, érdekes jelenetek. A rendezés remek, a színészeket is csak dicsérni lehet.
Úgy álltam neki a filmnek, hogy horrort fogok nézni (minthogy valamiért eképpen reklámozták be.) Voltak benne horrorisztikus részek, de ezt inkább egy fantasy-kriminek nevezném. Annak pedig meglehetősen jó. Mint megszokhattuk Guillermo del Torótól, s... Több
Sajnos már előre sejtettem az egyre romló értékelései miatt , hogy mégse akkora durranás , mint a bemutatásakor (azelőtt) gondoltam , de a látványvilág gyönyörű és végülis nekem bejött, ajánlani is tudom.
Eléggé gyenguszkára sikeredett, pedig már úgy kéne egy jó horror mint egy darab rozskenyér. :) A történet kiszámítható volta, kérdem én hol a fordulat és a leglényegesebb hol maradt az ijesztgetés?