Csizmás, a kandúr

Puss in Boots

2024.12.29 Brownster

Kalandúros szórakozás a Shrekverzumból.

Láttam a filmet, és... régen még erőltetett volt, de most nekem kifejezetten jó. Mielőtt találkozott volna Shrekkel és Szamárral. Egy táncverseny után megismerkedik egy bajkeverő tojással és egy női (mester tolvaj) macskával, aztán egy varázsbab segítségével feljutnak az Óriás kastélyában, de mivel csak a Libája és kicsinye van, elviszi a tojásokat, majd végül a Tojás hazudott Csizmásnak, később a börtönszenvedés után elmenekült a börtönből, és odaadja a Tojást, de a beszélő Tojásunk a végén arannyá változik. Be kell vallanom, hogy a macska nyávogós SFX-ek ugyan idegesítőnek tűnik, de nézhető kategória a film. A DreamWorksnek sikerült megcsinálni az egész estés kalanddús filmvígjátékot. Gratulálok a készítőknek és a szereposztásnak is.

2022.11.18 Artemisia

a nap véleménye

Zsákbamacska

Kandúr, a csizmás cica a nagysikerű Shrek 2-ben debütált és első feltűnése óta folyamatosan lopta a showt. A karakter népszerűsége egy önálló spin-offot kívánt, amit 2011-ben meg is kapott az első két Shrek-film szkriptjeit író és a Harmadik Shreket ... Teljes kritika

2022.03.29 JRD

Az imádnivaló

Méltóképpen szentelt egy részt a Shrek egyik fő-mellékszereplőjének. Szerintem hozza is a Shrek színvonalát. Kalandos, humoros, zenés, csibészes és nagyon Kandúros. Érdemes megnézni a családdal, hiszen garantált a jó szórakozás! Szóval filmre fel!

2022.09.09 Interfectorem Sabnock

a nap véleménye

Ez már nem Shrek.

Nem is adott annyi pluszt, és élményt, mint Shrek kalandjai... De vannak pozitívumai, és élvezetes jelenetei... Nézzük! A Csizmás, a kandúr önmagában annyira nem olyan rendhagyó ötlet ám, hiszen egy mellékkarakter nem várt – vagy netán épp hogy csend... Teljes kritika

2017.07.19 Orosz István

Szerintem jó kis spinoff történet lesz. Végre megismerjük kandúr háttér történetét is, mert a Shrekben nem tudunk meg róla valami sokat. Szerintem megérdemelt egy saját mozifilmet.

2017.10.14 Deku

Erre egyszerűen nem találok szavakat. Egyszerűen lehetetlen kiválóan véleményezni ezt a filmet. Legalábbis vulgáris szavak nélkül nehéz lenne. Lényegében egy nagy roncshalmaz az egész.

2018.11.28 dailyfilmsan

Meg sem közelíti sajnos a Shrek színvonalát. Érdektelen volt és egyhangú. Sajnos nem nyűgözött le és nem hiszem hogy megnézném máskor is. A Shrekkel ellentétben erőltetett humor van benne. Nem jók a szóviccek sem. Lehet jobban jártak volna a készítők ha megmaradnak a sima kisfilmnél és nem erőltetik a mozit.

2020.03.27 Timon

Ebbe legjobban az erős, sötét, olykor sokkoló alapja tudta végig a legtöbb ízt belevinni, és ezzel egy meglehetősen újfajta alappal kifejezetten élmény volt nézni. Viszont a végén Tojást azért sajnáltam. Többször megnézhető, átlagon felüli alkotásnak tartom, valamint minden korosztálynak könnyen élmény lehet. 10/10

2019.07.25 Ms. Akárki

Shrek egyik lekarakteresebb figurája volt Csizmás kandúr. Banderas ikonikus szinkronhangjával pedig csak még jobb volt. A történet lehetett volna kicsit komplexebb, de a történet kellemes kikapcsolódás főleg a kisebb gyerekeknek.

2017.06.30 diumiu

A Shrek filmeket szeretem, főleg az első részeket. Kicsit féltem amikor kijött ez a film, mert ritkán sikerülnek ezek a külön részek. Sajnos nekem ez a rész nem igazán tetszett, nem volt elég a karakter egy egész estés filmhez...

2018.03.07 kevelin

A Shrek szériáról már így is lehúzták az összes bőrt, amit le lehetett, egyáltalán nem értem minek kellett még ezt a filmet is. Persze nyilván elérte a célját és kellőképpen sok bevételt generált de kihagyható lett volna. Ha mást nem az tetszett hogy... Több

2016.02.17 Megamovie

Már a Shrek széria második részét is kandúr karaktere mentette meg számomra,így biztos voltam benne hogy a karakter elbír egy önálló filmet.A kérdés csak annyi volt hogy milyen lesz,nos nálam betalált a film jók a karakterek ,az akciók pörgősek és viccesek.

2018.02.11 zsani

Nagyon szerettem a Shrekben a csizmás kandúrt, és nagyon örültem, hogy ez csak róla szól. Tele van hatalmas poénokkal. Mindenkinek ajánlom. Nagyon cukik a szereplők.

2015.07.22 london2012

Szerintem a macska karaktere kevés volt egyedül egy különálló mese megalkotásához épp ezért sem lett nagyon népszerű. Családi filmezéshez tökéletes ez a film.