Remek film, pedig nem vagyok a téma kedvelője. Izgalmas, helyenként félelmetes és lendületes történet.
Átlaghoz képest színvonalasabb horrorfilm. Hozza azt amit a kategóriától elvártam. Izgalmas és magával ragadó, borzongtam a filmen. A szereplők karaktere megfelelő a műfajhoz.
A film elvileg valós történet alapján zajlik, már attól is izgalmas. Emlékezetes horror jelentei vannak. Megéri megnézni, főként este sötétben. Kellően ijesztő volt, a színészeket is szerettem.
Izgalmas és misztikus film, ami nem csak a hanghatásokkal játszik, hanem van mögötte valós történet is.
10/10 horror. Feszültség a köbön, legalább 5x kirázott az a bizonyos hideg. Nagyon szeretem, a színészi alakítás, a helyszín, az egész tényleg 100%. Aki borzongást akar, aki látni szeretne egy normális horrort, annak ajánlom szívből...
Nagyon jó horror. Élvezhető, és egy hátborzongató dolog köré van építve. Tökéletes film. Ajánlom mindenkinek.
Természetesen minden műfaji klisét felvonultat a film, viszont minden szempontból igényes lett és hangulatos. A zene külön kiemelkedően félelmetes. Már az elején feláll az ember kezén a szőr.
Az egyik legjobb horror. A részben egy valós történetet bemutató film levett a lábamról. Ed Warren és felesége a valóságban is a paranormális tevékenységeknek szentelték az életüket. Ha szereted a horrort, akkor ez neked való.
Az utóbbi évek egyik legrémisztőbb filmjét láthattam. Jó néhány alkalommal kiijesztette belőlem még a lelket is. Fülhallgatóval, teljes hangerővel abszolút hatásos volt. Tökéletesen megteremti a feszült légkört, a film atmoszférája meglehetősen nyoma... Teljes kritika
Az utóbbi évek legjobb horrorja, nem hiába ezzel a "címmel" hirdették a filmet folyamatosan, mondjuk, ellenfele nem is nagyon volt mostanság, az tény. Most arra vagyok kíváncsi, hogy a folytatás el lesz-e csépelve.
Nem mondanám a nehezen emészthető filmnek. Van pár ijesztő rész benne de sajnos viccesnek is mondanám pár jelenetét. Nem igaz történet alapján dolgozták fel, ha pedig mégis akkor kissé elrontották.