Egyértelműen Tyler! Jobban áll Chrisnek a gépfegyver, mint a köpeny és a pöröly. Nagyon várom a következőt. És remélem, nemcsak trilógia lesz. Ne hallgassatok a kritikára! Minden ízében 100%. Látvány, szereplők, akció... Jó, a magyar szinkron nem, de arról a film készítői nem tehetnek. Csak a John Wick előzi meg.
Ez a színész egyszemélyes zsoldossereg, mint a Feláldozhatók. Tyler Rake-et nem lehet legyőzni. Kimenti az indiai kisfiút, akit elraboltak, és megy a harcban. Sajnos nagy a túlerő, ami neki is kemény dió , de legyőzi őket, mert a női társa, egyben megbízója és annak testvére segíti. Ez az egyik legnézettebb filmje a Netflixnek.
Amikor azon gondolkodtam, hogy a karakterneves címadás mögött egy új többrészes franchise is megbújhat, nem számítottam rá, hogy Chris Hemsworth (Liam Neeson és Vin Diesel után) újabb apa- és férfiikont tud nekünk hozni. Éppen emiatt nem is néztem me... Több
Kimondottan látványos akciófilm, profi kameramozgásokkal és koreográfiával. Aki szereti a modern és látványos akciófilmeket, az szerintem nem fog csalódni.
Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy Sam Hargrave-re rendezőként is szép jövő vár, kíváncsian várom a következő akciófilmjét.
Chris Hemsworth nem igazán tartozik a kedvenc színészeim közé, számos alkalommal sokkalta inkább azt bizonyította számomra, hogy inkább feszíteni rakják be őt egy-egy filmbe, de aztán jött a Rush, és kiderült, hogy tényleg tud színészkedni. A kimene... Több
Bírom Thort, tetszik, ahogy beszél és ahogy néz, ebben a filmben pedig igazán hatásosan aprítja az ellent, kap is majdnem annyit, mint John McClane, de valami hiányzik. A címben nagyjából benne is van a sztori, a kivitelezés rendben van, egyszernézősnek amúgy teljesen oké, de ennyi.