Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
79
Filmadatlap
 
28
Szereplők
21
Vélemények
33
Képek
7
Videók

Filmkritika: Álom doktor (2019)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
A Stephen King-rajongók élvezni fogják a látványvilágot, a karaktereket és a senkiével nem összehasonlítható atmoszférát. több»
 
Az Álom doktor ugyan nem tud felnőni a Stanley Kubrick által készített klasszikushoz, folytatásként mégis abszolút helytáll. több»
 
A film komótosan meséli el a történetét, de ez nem azt jelenti, hogy ne osztaná fel tökéletesen a játékidejét. A kulcsjelenetek ott következnek, ahol várjuk őket, és a köztes idő sem telik unalmasan: lomhasága összhangban van a suspense-sel. több»
 
Visszatekintve, sokat köszönhetünk a rendezőnek, hogy képes volt egy önállóan is működő filmet létrehozni, és tény, hogy ezzel az igazi horrorklasszikusok közé emelte az Álomdoktort. több»
 
Mindezzel együtt az Álom Doktor nem kellemetlen élmény. Kicsit olyan, mintha a Netflix valamelyik futószalagon készült dark fantasy-sorozatát néznénk. több»
 
Talán csak akkor lett volna még jobb, ha adnak nekünk a végére valamit, amin gondolkozhatunk. Mondjuk azt, hogy hány az Igaz kötéshez hasonló szörnybanda járja még a világot. több»
 
... mindenképpen pozitív csalódás volt; a többiek meg üzenem, hogy még több ilyen élvezetes King-feldolgozást tessék prezentálni, ha már egyszer nekiállnak! több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.