88% 2025 szavazat

Elrabolva

Taken

2022.12.06 Gyorvik

Kétségtelen a székhez szögez bizonyos tekintetben, a kliséket mérsékelt szinten tartva. Minden bizonnyal egy volt kémelhárító hasonló tűzfokon képes működni. Azonban mind az időbeli egybeesések, valamint a térbeli akadályok okozta késleltetés figyelm... Több

2017.11.03 Bazzzsi

Egy igazi rohanás az egész film. Sok helyszínen játszódik, rengeteg akció van benne, párbeszéd annál kevesebb. Izgalmas történet, jó szereposztás.

2018.05.15 Ogre

Szerintem az egyik legjobb akciófilm, amit az elmúlt 10 évben készítettek. Pierre Morel, a francia operatőrből lett amerikai rendező úgy tűnik több téren is jó szemmel viszonyul a filmekhez és képes a műfaj legjobbjainak megalkotására. Az IMDb -n is ... Több

2018.04.20 TomÁcs

Annyira akciódús a film, hogy nem hagy lélekzetvételt sem a nézőnek. Leeson az egy személyes szuper csapat, mindenkivel elbánik, azonnal vág az esze.

2016.05.10 VvV

Nagyon jó akciófilm, végig leköti az ember figyelmét, mert annyira akciódús. Nem éreztem túlzásnak a jeleneteket és Liam Neeson is kiválóan alakít, kerek a története.

2018.07.25 Norbi

Izgalmas film, igencsak magával ragadó hangulattal. Odaszögezte a tekintetem a képernyőre a film, egészen addig, amíg véget nem ért. Nemhiába lett folytatása is.

2015.12.12 beero88

Nagyon szerettem ezt a filmet. Igazán cselekménydús kis története van a filmnek és nem laposodik el mint sok hasonló a kategóriájában. Nekem ezért is nagyon tetszett meg persze azért nagyon jól volt megrendezve. Szerintem!

2017.07.25 Lonka

Ahányszor megnézem mindig tetszik, pedig annyira átlátszó és a nézőt beszippantó a teljes története. Talán az, hogy nagyon akciódús, nincs ideje pislognia sem a nézőnek.

2015.06.05 Dodi

Elképesztő erős, száguldó adrenalin bomba! Megindító történettel, üzenettel, jól bemutatott világképpel! Nem lehet nem szeretni! Az akciófilmek egyik legnagyobb koronázatlan királya!

2017.12.14 Greeta

Megnéztem, nem unatkoztam rajta, de azért nem voltam tőle elájulva. Picit erőltetett a sztori és erősen hatásvadász. Az akciójelenetek i nagyon egyoldalúak.

2019.04.06 MidoD7

Eleve a háttértörténetben volt kemény potenciál, és ebből ki is hozták a legtöbbet. Pörgős, fantáziadús és csodálatos. Mindent vitt ez a film az én ízlésemmel. Azt hiszem, simán megy rá az 5 csillag.

2021.04.10 Di Canio

Aki szereti a magányos hős stílusú filmeket, annak tetszeni fog. Bár az ilyen filmekhez hasonlóan ez is csupa lehetetlen jelenettel van tele, de annyi baj legyen, ez egy jó pörgős film.

2019.01.21 Timcsi

Ütős és pörgős történet, egy rohanás az egész. Maga a story elég egyszerű, de a film így is remek.

2020.01.11 petraszab

Nem nagy száma a története, de azt nagyon jó adják el. Végig történik valami a filmben, nincs megállás.